Kablonet Hız Testi normal mi?

BademinKölesi

Hectopat
Yer
Samsun
Arkadaşlar merhaba. Kablonet'in akşam 19:00-24:00 arası 25 Mbps, geri kalan saatlerde de 100 Mbps veren bir tarifesini kullanıyorum ismini unuttum. Hızı test ettiğimde ve indirme yaparken görünen değerlerin ekran görüntülerini koydum. Acaba bu indirme hızı normal mi? Çok fazla bilgim yok şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ss.JPG
    23 KB · Görüntüleme: 163
  • ss2.JPG
    15,3 KB · Görüntüleme: 99
Bence normal değerler. Aslında yoğunluk olmadığı saatlerde 85, hatta bazen 92-93 vermesi lazım.

Normal hocam. Galiba yüz güldüren tarifeydi.

Ben 25Mbps paket kullanıyorum ama saniyede 2.2 MB indirme sagliyor 926kb/s biraz az gibi.

Normalde 2.5-3MB arası indirmeniz gerek fakat dosyaları indirdiğiniz sunucuyla kaynaklı olarak 1MB ile sınırlandırılmış sanırım. Sizin internetinizle bir alakası yok yani.
Anladım. Fakat her indirmede dikkat etmesem de hatırladığım kadarıyla çoğunda böyle. Bu da normal mi?

Bu saatler de normalde 25 alıyorum zaten 75 nasıl olacak?

Yoğunluk olmadığı saatte dedim fark ederseniz, ayrıca 100 MB paket almışsınız, altyapı ne kadar destekliyor? Asıl önemli olan o. Yine de bence indirme hızınız iyi, keşke upload 6/8 olsa daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…