specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Netmaster CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Kablonet kullanıyorum. Kablonet uyumlu modem önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. Netmaster CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Kablonet kullanıyorum. Kablonet uyumlu modem önerir misiniz?
Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #2 specigs dedi: Arkadaşlar merhaba. Netmaster CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Kablonet kullanıyorum. Kablonet uyumlu modem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mesela neyinden memnun değilsiniz? Kablonet'ten Superonline geçtim. Düzgün ping için başka firmaya geçmek lazım.
specigs dedi: Arkadaşlar merhaba. Netmaster CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Kablonet kullanıyorum. Kablonet uyumlu modem önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mesela neyinden memnun değilsiniz? Kablonet'ten Superonline geçtim. Düzgün ping için başka firmaya geçmek lazım.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #3 Zorbey07 dedi: Mesela neyinden memnun değilsiniz? Kablonet'ten Superonline geçtim. Düzgün ping için başka firmaya geçmek lazım. Genişletmek için tıkla... Modemin çekim gücü az yetmiyor. WiFi yetersiz kalıyor
Zorbey07 dedi: Mesela neyinden memnun değilsiniz? Kablonet'ten Superonline geçtim. Düzgün ping için başka firmaya geçmek lazım. Genişletmek için tıkla... Modemin çekim gücü az yetmiyor. WiFi yetersiz kalıyor
Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 specigs dedi: Modemin çekim gücü az yetmiyor. Wi-Fi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz?
specigs dedi: Modemin çekim gücü az yetmiyor. Wi-Fi yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz?
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #5 Zorbey07 dedi: Kablolu kablosuz? Genişletmek için tıkla... Kablolu Wifi destekli
SuatAydemir Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #6 Merhaba çoğu kişi bu sorunu kablosuz sinyal güçlendirici ile yada modeme ethernet kablo bağlayıp acces point ile çözümlemiş.
Merhaba çoğu kişi bu sorunu kablosuz sinyal güçlendirici ile yada modeme ethernet kablo bağlayıp acces point ile çözümlemiş.
Alperenr Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #7 specigs dedi: Modemin çekim gücü az yetmiyor. WiFi yetersiz kalıyor Genişletmek için tıkla... Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm.
specigs dedi: Modemin çekim gücü az yetmiyor. WiFi yetersiz kalıyor Genişletmek için tıkla... Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 9 Mart 2021 #8 Alperenr dedi: Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski .
Alperenr dedi: Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski .
Alperenr Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #9 sleepinnice dedi: Hocam konu eski . Genişletmek için tıkla... Evet farkettim. Benim gibi cevap ararken eskaza buralara düşen olursa diye çözüm önerisi ekleyeyim dedim Teşekkürler.
sleepinnice dedi: Hocam konu eski . Genişletmek için tıkla... Evet farkettim. Benim gibi cevap ararken eskaza buralara düşen olursa diye çözüm önerisi ekleyeyim dedim Teşekkürler.
B Bazarov0 Kilopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #10 Alperenr dedi: Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açabilir misiniz bu çözümü? Detaylı anlatım olan bir kaynak paylaşsanız da kafi, teşekkür ederim. İyi ki konuyu diriltmişsiniz, ben faydalanacağım.
Alperenr dedi: Evet bütçenize göre bir Keenetic Router alıp, Netmaster'ı Köprü moduna alıp kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açabilir misiniz bu çözümü? Detaylı anlatım olan bir kaynak paylaşsanız da kafi, teşekkür ederim. İyi ki konuyu diriltmişsiniz, ben faydalanacağım.