Kablonet Infinity 401 için yazılım destekli router önerisi

okan2k

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kablonet DOCSIS altyapıysa sahibim. Modemim Infinity 401, Bufferbloat sorunum var yazılım destekli Keenetic marka router önerisi alabilir miyim?
Uyumlu direk taktığımda bridge modunda kullanıp ayar yapabileceğim bir router olmasını istiyorum. Yazılımlardan çok anlamıyorum yeter ki modemime ve internetime uyumlu olsun.

Modem: Infinity 401.
Speed: 100Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
üstad bende aynı modemi kullanıyorum. geforce now da paket kaybım artıyor. sen sorunu çözebildin mi?

üstad bende aynı modemi kullanıyorum. geforce now da paket kaybım artıyor. sen sorunu çözebildin mi?
Keenetic hooper aldım yaklaşık 1 hafta kullandım Bufferbloat sözde test olarak A+ aldım
Valorant da denememe göre birşey değişmedi. Belki sende farklı sonuç verebilir. Deneyebilirsin.

Keenetic hooper aldım yaklaşık 1 hafta kullandım Bufferbloat sözde test olarak A+ aldım
Valorant da denememe göre birşey değişmedi. Belki sende farklı sonuç verebilir. Deneyebilirsin.
Eyvallah üstad. Önce turksat kablo aradım mail atın dediler. Mailde indirme ve gönderme gecikmelerini de yolladım. Bazen sorunsuz oynuyorum ama genelde hep yaşıyorum bu problemi. Bakalım önce onlar bir dönüş yapsın. Belki bir ayar veya yazılım güncelleme yaparlar. Belki daha yeni bir modem verirler bana. Ben modemi onlardan kiralıyorum şuan.

Kablonet ten başka bi İSS geçtiğinde kablonetin alt yapısını kullanmayacaksan Türknet veya başka bir internet sağlayıcısı düşünebilirsin.

7-12 arası 20mbps düşen paket var aynısı sende de var ise belki akşam en ufak bir kişi telefonu eline alsa bile dalgalanmalar packetlosslar olabiliyor.

En iyi çözüm interneti değişmek olur, eğer takıntılıysan bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…