Merhaba arkadaşlar. Wi-Fi arayüzüme erişemem gerekiyor fakat önceden kullanıcı adı ve şifre değiştirilmiş, ben de maalesef bilmediğimden modeme reset atmam gerekiyor fakat bu modelde reset tuşu yok. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Wi-Fi arayüzüme erişemem gerekiyor fakat önceden kullanıcı adı ve şifre değiştirilmiş, ben de maalesef bilmediğimden modeme reset atmam gerekiyor fakat bu modelde reset tuşu yok. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Genelde reset tuşu değil, küçük bir delik bulunur. İğne ya da kürdan benzeri birşeyi o deliğe sokup içerideki düğmesine bir kaç saniye basılı tutarak reset atarsınız.
Genelde reset tuşu değil, küçük bir delik bulunur. İğne ya da kürdan benzeri bir şeyi o deliğe sokup içerideki düğmesine birkaç saniye basılı tutarak reset atarsınız.