Kablonet Infinity 401 modeme WI-FI6 modem bağlansa WI-FI6 kullanılabilir mi?

trem.trem

Yoctopat
Daha fazla  
WI-FI6 teknolojisinden yararlanmış olurum değil mi?
Yanlışlıkla DSL modem aldım, ama router olarak kullansam interneti aldığım modem dağıtacağı için WI-FI6 hızında olur mu sizce? Yoksa direkt koaksiyel kablonun bağlandığı ana modemin mi WI-FI6 olması gerekir?

Infinity 401, Kablonet'in modemi. Aldığım modem/router da Keenetic hopper DSL AX1800.

Amacım Quest 3 ile kablosuz bir şekilde bilgisayarımdan oyun oynamak.

WI-FI6 teknolojisinden yararlanmış olurum değil mi?
Yanlışlıkla DSL modem aldım, ama router olarak kullansam interneti aldığım modem dağıtacağı için WI-FI6 hızında olur mu sizce? Yoksa direkt koaksiyel kablonun bağlandığı ana modemin mi WI-FI6 olması gerekir?

Infinity 401, Kablonet'in modemi. Aldığım modem/router da Keenetic hopper DSL AX1800.

Amacım Quest 3 ile kablosuz bir şekilde bilgisayarımdan oyun oynamak.
Router olarak kullanabilirsiniz modem alsanızda ama saçma olur parasından vs. Mercusys MR60x almanız yeterli. Fiyatı çok uygun.

Infinity üzerinden ayar yapıp Bridge moda alırsanız cihaz sadece Kablonet > Ethernet dönüşüm modunda çalışır. Bu sayede bağladığınız Router dış IP alır ve onu kullanırsınız. WiFi5 AC1900'de ben yan oda da çok sorun yaşıyorum Quest3'de. Görüntü baya bulanıklaşıyor ve atlama yapıyor. WiFi6 ile deneyin bakalım merak ettim :D

Infinity üzerinden ayar yapıp Bridge moda alırsanız cihaz sadece Kablonet > Ethernet dönüşüm modunda çalışır. Bu sayede bağladığınız Router dış IP alır ve onu kullanırsınız. WiFi5 AC1900'de ben yan oda da çok sorun yaşıyorum Quest3'de. Görüntü baya bulanıklaşıyor ve atlama yapıyor. WiFi6 ile deneyin bakalım merak ettim :D
Mantığım doğru ama değil mi? Router'ın wifi6 skill'i önemli olan :D? Bu şekilde o skill'i kullanıyor olacağım?
Daha bilgisayarım gelmedi. Gelince deneyip haber veririm 👌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı