Kablonet internet çekmiyor

• Konuyu başlatan Xesh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.139

Xesh

Hectopat
Yeni bir eve taşındık ve buradaki altyapıda Kablonet olduğunu gördüm. İncelemelere baktım ve iyi bir operatör olduğuna kanaat getirdim fakat şöyle bir sorunum var. Yaklaşık 3-4 gündür evin içinde internet çekmiyor, odalarda Full tık olmasına rağmen internete giremiyorum. Video izleyemiyorum. Bunun sebebi nedir, ne yapılması gereklidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı Kablonet modemler sıkıntılı olabiliyor. İstersen çağrı merkezini ara ve modem değiştirmek istediğini söylersin. Kablonet Modem Çeşitleri | Uydunet Modem Destek bu sayfadan modem çeşitlerine bakabilirsin. Hatta mümkünse ubee marka modemi stoklarında varsa kuruluma gelecek firma sizi randevu için aradığında rica edip isteyebilirsin.

Merhaba önerdiğiniz modemi kullanmaktayız şu anda ama çekim Full olmasına rağmen bazen interente giremiyoruz bile.

Wifi sinyal çekimi iyiyse o zaman internet sinyallerinizde problem olabilir. Çağrı merkezini arayıp (0850 804 0 126 veya sadece 126) modem sinyal seviyelerine baktırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı