Kablonet internet erişimi sorunu

295833

Hectopat
Arkadaşlar bugün saat 3 gibi bilgisayarımı açtım. YouTube'a girmeyi denedim. Girdi ama videolar falan açılmıyor. Twitch, oyun siteleri, video siteleri gibi şeyler açılmıyor. Teknik desteği aradım. Bir sıkıntı yok şu an. Gayet normal internet değerleriniz dediler ama şu an alışveriş siteleri falan hariç hiçbir şeye giremiyorum. Bu gönderiyi de kendi internetimi bağlayarak attım.

Not: Sadece bilgisayarda değil telefondan falan da girmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi kapatıp açın. Olmaz ise resetlemeyi deneyin. Ayrıca kullanıcı arayüzünüze giriş yaparak herhangi bir internet profili var mı diye bir bakın. Bazı profiller bu tür siteleri engelliyor.

Modemin fişini çekip 10 dk bekleyin sonra takın,bana da internet sağlayıcım söylemişti ben de hemen başlarından attılar diye kızmıştım ama yapınca geçmişti belki sende de olur.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler internet yaklaşık 20:00 gibi geldi nasıl olduğunu bende anlamadım biraz bekleyince geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…