Semper Victoria
Hectopat
Kablonet müşterisiyim. Aboneliğimde TV kanallarınının yanı sıra 100 Mbps sınırsız internet de var. İki yıllık taahhüt süresinin üçüncü ayındayım. Ancak interneti verimli olarak kullanamıyorum. İnternetim sürekli kopuyor. Bazen saatlerce internete erişemediğim oluyor. İnternetim olduğunda da genelde çok düşük hızlarda internet alıyorum. İnternet bağlantısı ile oyun oynamak bir yana internet üzerinden kesintisiz ve iyi bir bağlantı ile sesli görüşme yapmak bile mümkün değil. Bu nedenle e-mail, telefon ve hatta CİMER üzerinden defalarca şikayet kaydı oluşturdum. Yaklaşık otuz defa telefon görüşmesi gerçekleştirdim ancak hala internetimi olması gerektiği gibi kullanamıyorum. Eve iki defa teknik destek geldi. Modemim de değiştirildi ancak sonuç alamadım.
Başvurabileceğim, gidebileceğim bütün yolları denedim ama olmadı. Aboneliğimi tamamen iptal etmek istediğim takdirde ise absürt bir cayma bedeli ödemem gerektiğini söylüyorlar. Şu an için ne doğru düzgün internet hizmeti alabiliyorum ne de başka bir servis sağlayıcıya gidebiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Başvurabileceğim, gidebileceğim bütün yolları denedim ama olmadı. Aboneliğimi tamamen iptal etmek istediğim takdirde ise absürt bir cayma bedeli ödemem gerektiğini söylüyorlar. Şu an için ne doğru düzgün internet hizmeti alabiliyorum ne de başka bir servis sağlayıcıya gidebiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.