Yatama Picopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Türksat Kablonet 100 Mbps internetim var. Aynı yerde telefondan 99 Mbps alırken bilgisayarda 6 Mbps alıyorum. Nedenini bilen var mı acaba? Dosya Ekleri Inkedinternet_LI.jpg 36,5 KB · Görüntüleme: 48
Türksat Kablonet 100 Mbps internetim var. Aynı yerde telefondan 99 Mbps alırken bilgisayarda 6 Mbps alıyorum. Nedenini bilen var mı acaba?
C canal06 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 14 15 Mart 2021 #2 Biraz daha açabilirsen sorunu belki yardımcı olabiliriz Kablosuz bağlıyorsan bir de kablosuz dene Hız testi yaparken işlemci kullanımını kontrol et Belli ki hatta bir sorun yok Sorun bilgisayarda ama binlerce sebebi olabilir
Biraz daha açabilirsen sorunu belki yardımcı olabiliriz Kablosuz bağlıyorsan bir de kablosuz dene Hız testi yaparken işlemci kullanımını kontrol et Belli ki hatta bir sorun yok Sorun bilgisayarda ama binlerce sebebi olabilir
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Kablo çok kötü olabilir, modem portlarında, bilgisayar portlarında sıkıntı olabilir, Ethernet için QoS açık olabilir, bilgisayarın/modemin portları 10Mbps destekli olabilir, yani hemen herşey olabilir.
Kablo çok kötü olabilir, modem portlarında, bilgisayar portlarında sıkıntı olabilir, Ethernet için QoS açık olabilir, bilgisayarın/modemin portları 10Mbps destekli olabilir, yani hemen herşey olabilir.
Yatama Picopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Sonradan düzeldi bu sorun. İnşallah ilerde aynı sorunu yaşamam.