Lorfselo Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 626 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İ3 12100F Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Lorfselo dedi: 5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom altyapısı üzerinden mi yoksa Kablonet altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun?
Lorfselo dedi: 5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom altyapısı üzerinden mi yoksa Kablonet altyapısı üzerinden mi hizmet alıyorsun?
A AliMt Megapat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 125 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 Lorfselo dedi: 5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer türktelekom altyapısından internet alıyorsan problemi çözmekte zorlanabilirsin. Fakat Türksat altyapısı üzerinden hizmet alıyorsan 0850 804 44 44 arayıp arıza kaydı bırakabilirsin. Hangi altyapıyı kullandığını bilmiyorsan turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama sayfasından bulunduğun adres için sorgulama yapabilirsin. Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
Lorfselo dedi: 5 dakikada bir kopuyor ve fişi takıp çıkarıyorum o zaman geliyor ve 100Mbps internetim olmasına rağmen 26 gösteriyor. Bunu çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer türktelekom altyapısından internet alıyorsan problemi çözmekte zorlanabilirsin. Fakat Türksat altyapısı üzerinden hizmet alıyorsan 0850 804 44 44 arayıp arıza kaydı bırakabilirsin. Hangi altyapıyı kullandığını bilmiyorsan turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama sayfasından bulunduğun adres için sorgulama yapabilirsin.