abidik gubidik
Centipat
Eki Görüntüle 554056
Dediğin kafayla yazılmış bir tweet.
Eğitim "almak" diyor.Uzaktan Online eğitimi zaten öğretmenler açıyor ki hepsinde yükseldi hocaların şu an hiçbir derste ADSL kullanmayan hocalar hariç hepsinin dersi çok rahat işleniyor. Biz sadece down yapıyoruz dinlerken.
Hocam bu nasıl oluyor? Siz bir şey mi dediniz yoksa kendisi mi böyle oldu otomatik?Valla ben akşamları 25 olması gerekirken 50 alıyorum çoğunlukla. Bir hata/sıkıntı da olabilir bilmiyorum ama. Kablonet kullanıyorum.
Yok. Uzun yıllardır kullanan biri olarak ilk defa bu salgın zamanlarında hızlarımda düşüş ve artış yaşadım. İlk başlarda hızım olması gerektiğinden az çıkıyordu. Gelen ekipler bir şey yapamıyordu. Modemi kapat aç yapınca düzeliyor, ardından yine hızı düşüyor idi. Modemi aç kapa yaptıktan sonra hatta olması gerekenden daha fazla hız verdiği de oluyordu. Şu aralar akşamları 25 olması gerekirken 50 oluyor. Fazlasını veriyor eksiğini vermiyor sanırım. Ya da bilemiyorum belki bana denk gelmedi düşük halinde iken. Ama kesinlikle bir şey var ve ben bunun salgın ile alakalı olduğu kanaatindeyim.Hocam bu nasıl oluyor? Siz bir şey mi dediniz yoksa kendisi mi böyle oldu otomatik?
Hocam en azından uploadları bi 7-8 yapsalar çok iyi olur.Kablonet fiber hızlarını artırmaz. Zaten akıllı sınırsız tarifeler ile akşamları 7-12 arası hız düşümü hariç 100 Mbit limitsiz interneti 90 liraya veriyorlar. Kampanyalar genel de yüksek hızlar veriyor.
KABLONET - Türksat Fiber İnternet | 0850 888 0 333
Kablonet ile yeni nesil fiber internete sabit fiyat garantisiyle, en cazip kampanyalarla ve Türksat Kablonet güvencesiyle abone olmak için tıklayın.www.fiberkablonet.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.