Kablonet interneti hızlandıracak mı?

1588666040503.png

@Patrixcs dediğin kafayla yazılmış bir tweet.

Hocam bu nasıl oluyor? Siz bir şey mi dediniz yoksa kendisi mi böyle oldu otomatik?
Yok. Uzun yıllardır kullanan biri olarak ilk defa bu salgın zamanlarında hızlarımda düşüş ve artış yaşadım. İlk başlarda hızım olması gerektiğinden az çıkıyordu. Gelen ekipler bir şey yapamıyordu. Modemi kapat aç yapınca düzeliyor, ardından yine hızı düşüyor idi. Modemi aç kapa yaptıktan sonra hatta olması gerekenden daha fazla hız verdiği de oluyordu. Şu aralar akşamları 25 olması gerekirken 50 oluyor. Fazlasını veriyor eksiğini vermiyor sanırım. Ya da bilemiyorum belki bana denk gelmedi düşük halinde iken. Ama kesinlikle bir şey var ve ben bunun salgın ile alakalı olduğu kanaatindeyim.

Kablonet fiber hızlarını artırmaz. Zaten akıllı sınırsız tarifeler ile akşamları 7-12 arası hız düşümü hariç 100 Mbit limitsiz interneti 90 liraya veriyorlar. Kampanyalar genel de yüksek hızlar veriyor.

Kablonet fiber hızlarını artırmaz. Zaten akıllı sınırsız tarifeler ile akşamları 7-12 arası hız düşümü hariç 100 Mbit limitsiz interneti 90 liraya veriyorlar. Kampanyalar genel de yüksek hızlar veriyor.
Hocam en azından uploadları bi 7-8 yapsalar çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı