Merhabalar, son zamanlarda CS2'de özellikle akşam saatlerinde daha önceden rastlamadığım ping değerlerine ulaşıyorum. Anlık olarak ping değerim 100-200 lere çıkıyor ve bu yaklaşık 3 saniye sürüyor ve normal olarak bunun yanında paket kaybı yaşıyorum. Kontrol ettiğimde KabloNet tarafından CGNat yani IP havuzuna alınmışım, büyük ihtimal bu sonradan gerçekleşen bir durum çünkü daha önce akşam saatlerinde CS2 oynarken bunu yaşamamıştım. Normalde Türk topluluk sunucularında 20ms alırken bu anlık patlıyor ve 100+ falan oluyor
Kendilerine siteleri üzerinden şikayet bildirimi gönderdim ve aldığım cevabı eklere bırakıyorum.
Okumaya üşenenler için kısaca benden ipconfig flushdns tracer testi yapmamı istiyorlar fakat anlamadığım şey bu paket kaybını anlık olarak yaşıyorum, yani süreklilik söz konusu değil, ayrıca hangi IP'yi tracert xxx.xxx.xx.xx komutuna yazacağımı bilmiyorum.
Ben anlık ping sorunu yaşadığımı ve yer yer downloadımda dalgalanmalar olduğu söyledim, bu bağlamda CGNat’tan çıkarılmak istediğimi belirttim, aldığım cevap ise anlayamadığım bir cevap. Ne yapmalıyım?