oguzgl122 Picopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #21 Modeminiz VDSL olsa da fiber desteği olabilir araştırın yoksa gönderecekleri modeme göre durum değerlendirmesi yaparsınız Hayırlı olsun şimdiden
Modeminiz VDSL olsa da fiber desteği olabilir araştırın yoksa gönderecekleri modeme göre durum değerlendirmesi yaparsınız Hayırlı olsun şimdiden
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.779 Çözümler 69 Yer İzmir 30 Mayıs 2023 #22 GPON altyapıda dışarıdan modem tanıtma olmuyor. Sadece Türksatın verdiği modem kullanılabiliyor. Bilginize...
GPON altyapıda dışarıdan modem tanıtma olmuyor. Sadece Türksatın verdiği modem kullanılabiliyor. Bilginize...
NetCloud Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 141 Çözümler 4 31 Mayıs 2023 #23 magicspears dedi: GPON altyapıda dışarıdan modem tanıtma olmuyor. Sadece Türksatın verdiği modem kullanılabiliyor. Bilginize... Genişletmek için tıkla... MAC clone özelliği olan bir router ile bu sorun aşılıyor.
magicspears dedi: GPON altyapıda dışarıdan modem tanıtma olmuyor. Sadece Türksatın verdiği modem kullanılabiliyor. Bilginize... Genişletmek için tıkla... MAC clone özelliği olan bir router ile bu sorun aşılıyor.
oguzgl122 Picopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #24 NetCloud dedi: MAC clone özelliği olan bir router ile bu sorun aşılıyor. Genişletmek için tıkla... hocam girişleri farklı analog kablo kablonetteki diğerleri normal lan kablosu
NetCloud dedi: MAC clone özelliği olan bir router ile bu sorun aşılıyor. Genişletmek için tıkla... hocam girişleri farklı analog kablo kablonetteki diğerleri normal lan kablosu
NetCloud Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 141 Çözümler 4 31 Mayıs 2023 #25 oguzgl122 dedi: hocam girişleri farklı analog kablo kablonetteki diğerleri normal lan kablosu Genişletmek için tıkla... Analog sistem dediğiniz Docsis altyapı benim bahsettiğim GPON altyapı hocam.
oguzgl122 dedi: hocam girişleri farklı analog kablo kablonetteki diğerleri normal lan kablosu Genişletmek için tıkla... Analog sistem dediğiniz Docsis altyapı benim bahsettiğim GPON altyapı hocam.
oguzgl122 Picopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #26 NetCloud dedi: Analog sistem dediğiniz Docsis altyapı benim bahsettiğim GPON altyapı hocam. Genişletmek için tıkla... Türksat Kablonet Gpon Kullanıyor Ve Analog Kablo kullanıyor )
NetCloud dedi: Analog sistem dediğiniz Docsis altyapı benim bahsettiğim GPON altyapı hocam. Genişletmek için tıkla... Türksat Kablonet Gpon Kullanıyor Ve Analog Kablo kullanıyor )
NetCloud Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 141 Çözümler 4 1 Haziran 2023 #27 oguzgl122 dedi: Türksat Kablonet GPON Kullanıyor Ve Analog Kablo kullanıyor ) Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın siz araya girdiniz böyle ama ben konumuz ile alakasını hiç anlamadım.
oguzgl122 dedi: Türksat Kablonet GPON Kullanıyor Ve Analog Kablo kullanıyor ) Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın siz araya girdiniz böyle ama ben konumuz ile alakasını hiç anlamadım.
Hüseyin Oruç Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #28 adanalı ayhan dedi: Binama Kablonet'in fiber dağıtım kutusu gelmiş, sanırım 1000 Mbps'e kadar hız alabileceğim. Kablonet iyi bir firma mı? 450 liralara yakın bir fiyat ödemem gerekecek. Genişletmek için tıkla... Adana'nın neresinde oturuyosun reis bende adanadayım demek ki GPON yavaştan Adana'ya yayılıyor.
adanalı ayhan dedi: Binama Kablonet'in fiber dağıtım kutusu gelmiş, sanırım 1000 Mbps'e kadar hız alabileceğim. Kablonet iyi bir firma mı? 450 liralara yakın bir fiyat ödemem gerekecek. Genişletmek için tıkla... Adana'nın neresinde oturuyosun reis bende adanadayım demek ki GPON yavaştan Adana'ya yayılıyor.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 2 Haziran 2023 #29 Hüseyin Oruç dedi: Adana'nın neresinde oturuyosun reis bende adanadayım demek ki GPON yavaştan Adana'ya yayılıyor. Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ben. Başvurduktan bir gün sonra ekipler gelip kurdu. Şu an aktif olarak 900 civarı indirme, 100-120 civarı yükleme alıyorum.
Hüseyin Oruç dedi: Adana'nın neresinde oturuyosun reis bende adanadayım demek ki GPON yavaştan Adana'ya yayılıyor. Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ben. Başvurduktan bir gün sonra ekipler gelip kurdu. Şu an aktif olarak 900 civarı indirme, 100-120 civarı yükleme alıyorum.