Kablonet kopma ve yüksek ping nasıl düzeltilir?

EiENN7

Decapat
Daha fazla  
2 haftadır Kablonet kullanıyorum ve ani ping artışları, kopmalar yaşıyorum ve “bölgenizde arıza var” denerek geçiştiriliyorum müşteri temsilcileri tarafından. Bir çözümünüz var mı? Çünkü cidden can sıktı artık. Haftada 1 defa bazı akrabalarımdan çok müşteri temsilcileriyle muhatap oluyorum.

Geçiştiriyorlarsa seninle alakalı bir sorun yok demektir, yapabileceğin pek bir şey de yok. Sözleşme yok ise başka bir internet sağlayıcısına geç, müşterisini dikkate almayanlar ile uğraşmaya değmez bile.

Uğraşmak istemiyorum ama sözleşme var maalesef en azından bitene kadar bir çözüm olursa iyi olur.

Uğraşmak istemiyorum ama sözleşme var maalesef en azından bitene kadar bir çözüm olursa iyi olur.
Valla hocam kötü internet sağlayıcısına elinizden bir şey gelmez. Modeminiz, kablonuz veya altyapınız ile alakalı bir sorun yok ise durum dediğim gibi.

Çok sinir ettiler vallahi şikayet falan etsek sonuçsuz kalacak elimiz kolumuz bağlı böyle rezil bir firma görmedim.

Çok sinir ettiler vallahi şikayet falan etsek sonuçsuz kalacak elimiz kolumuz bağlı böyle rezil bir firma görmedim.
Sözleşme cayma bedeli size sorun çıkaracak değilse cayabilirsiniz, veya sözleşme süresi uzun değilse beklemeniz gerek.

Sözleşme cayma bedeli size sorun çıkaracak değilse cayabilirsiniz, veya sözleşme süresi uzun değilse beklemeniz gerek.

Az kaldı diye hatırlıyorum ama cayma bedeli falan ödemek istemiyorum bunlara mecbur beklemek zorundayım.

Sözleşme dediğin taahhüt mü eğer öyleyse TürkNet önerebilirim sana cayma bedellerinde belirli bir miktar yardımcı oluyorlar.

Sözleşme dediğin taahhüt mü eğer öyleyse TurkNet önerebilirim sana cayma bedellerinde belirli bir miktar yardımcı oluyorlar.

Evet taahhüt, haberim var ama TurkNet'in altyapısı burada çok kötü 50Mbps VDSL veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…