Binamıza Türksat Kablonet altyapısı döşendi bir hanımefendi gelip internet aboneliği için tarifeler hakkında bilgilendirme yaptı kartını bıraktı ve ben de taahhütsüz bir internet kullandığım için taahhütlü bir internete geçiş yapmanın maddi açıdan daha mantıklı olacağını düşündüm Kablonet için abonelik başvurusu yaptım e-Devlet'ten sözleşme onayladım. Bağlantı yapmak için ilk önce beni arayıp önceden bildirmedikleri halde evde misiniz diye sordular değilim ama izin alıp gelebilirim dediğimde şu an evdeyseniz kurabiliriz yoksa tekrar randevu oluşturacağız dediler. Randevu oluşturdular oluşturdukları randevu günü için işten tüm gün izin aldım. O gün geldiğinde saat 1 gibi beni arayıp evdeyseniz kurulum için geliyoruz dediler tamam dedim. Sonrasında arayıp adresi bulamadık dediler halbuki Ankara'da çok bilindik bir yerde 2 bloklu bir sitede oturuyorum. İyi niyetli yaklaşıp oturduğum yeri tarif ettim nasıl gelebileceklerini anlattım bulamazsanız tekrar arayin dedim. Sonrasında beni ne arayan ne soran olmadı beni aradıkları 0850'li numarayı geri aradım çağrı merkezine kayıt oluşturdum kuruluma geleceklerdi beni arasınlar diye, arkadaşlar sizi arayacak dediler ancak yine arayan soran olmadı. Saat 4 gibi beni çağrı merkezinden tekrar arayıp pazartesi günü geleceklerini söylediler. İşten tekrar izin alamayacağımı bugün gelmeleri gerektiğini söylediğimde de biz farklı adrese geçtik gelemeyiz dediler. Bende pazartesiyi kabul etmedim. Sonra bir de ne öğreneyim arkadaşlar taahhüt verdiğim halde ve binada aktif internet kutusu olduğu halde binada kutu yok diyerek başvurumuda iptal etmişler. Böyle bir keyfiyet zor bulunur mevcut müşteriyi zorla kaçırıyorlar. Binamızda altyapı yoksa kapımıza kadar gelip neden abone yapmak için uğraşıyorsunuz kapımıza gelen hanımefendiyi aradım yanlış anlaşılma olmuş ben iptal edilen başvurunuzu tekrar olusturdum e-Devlet'ten tekrar taahhüdü onaylayın diyor. Birbirleriyle çelişiyorlar. Teknik hizmetlerini veren firma ile ciddi anlaşmazlık içindeler. Adamlar daha adrese gelmeden bu binada kutu yok deyip başvuruyu iptal etmişler. Aşağı inip kendi kendime yoksa gerçekten kutu yok mu diye baktım binada kutu var. Apartman girişine kocaman sticker yapıştırmışlar bu binada Kablonet alt yapısı mevcuttur diye. Böyle bir saçmalık olamaz devletin milletin parasını böyle çarçur ediyorlar işte. Bu hattı bu binaya çekmek için asfaltı kazıp kazma kürek çalıştılar binanın içini kırıp döktüler geri tamir ettiler. Hadi bağlayın deyince gelip bakmadan altyapı yok diyorlar. Geçiş yapmayı düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünsün derim. Daha haritalara yazıp adresi bulmayı, kabloyu bağlamayı beceremiyorlar bir arıza çıksa ne yapacaklar Allah bilir. Ben ucuz yırttım geçiş yapmayı düşünen arkadaşlarda bir daha düşünsün.