Hocam Kablonet'in modemi dehşet derecede çöp bir modem çok sıkıntısı var modemin modem değiştirmeye razı iseniz harika altyapısı var hızlıda değişik kampanyaları da var süpernonline ise 3 ay sonra hızı düşüyor kötüleşiyor pek önermem.
Adıma sormadan tarife yükseltmişlerdi. Sonrasında da fiber olmayan adresime fiber tarife açıp fatura yolladılar. Mahkemelik olduk ve sonra özür dilediler.
Adıma sormadan tarife yükseltmişlerdi. Sonrasında da fiber olmayan adresime fiber tarife açıp fatura yolladılar. Mahkemelik olduk ve sonra özür dilediler.
İlginç gerçekten Türkiyedeki en büyük firmalardan biri ama yaptığı işe bak.
Yakın zamanda kullanmaya başladım bende Superonline. Aradılar sürekli tarife yükseltmek ister misiniz diye hayır dedikçe aramaya devam ettiler. En son bu nedenle tekrar aramayın memnunum yükseltmeyi düşünmüyorum dedim ama bakalım.
Umarım böyle bir şey yapmazlar da uğraştırmazlar.
Aradılar sürekli tarife yükseltmek ister misiniz diye hayır dedikçe aramaya devam ettiler. En son bu nedenle tekrar aramayın memnunum yükseltmeyi düşünmüyorum dedim ama bakalım.
Telefonla konuşurken net ve açık konuş. “Hmm iyimiş, olabilir” gibi ifadeler kullanma. Bizim konuşma kayıtlarımızda buna benzer ifadelere dayandırmaya çalıştılar tarife olayında sonrasında patladılar. Biz özellikle konuşan operatörün adını söyleyerek konuştuğumuz için operatörün suçunu ortaya çıkardık.