Kablonet modem değişimi

critnal

Kilopat
Elimde yaklaşın 5-6 senelik Kablonet'in Infinity 101 diye bir modemi var. ADSL mi VDSL mi ne olduğuna dair hiçbir bilgim yok ancak performansı düştüğü için değştirme gereksinimi duyudum. Nasıl modem seçmeliyim ya da nasıl değiştireceğim? (Modem arayüzüne teknik servis geldiğinden beri erişimim yok.)

İster ISS üzerinden isterseniz bağımsız marka modemlerden alabilirsiniz benim tavsiyem bağımsız markalara (ASUS TP-Link veya Airties) yönelmeniz hem daha stabil hem daha fazla özellik sunacaktır... Kurulum ise yeni modem alındıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girip aktif etmeniz şeklinde aldıktan sonra marka model belirterek buradan yardım alabilirsiniz.

Kablonet modemleri DOCSIS 3.0 teknolojisiyle çalışıyor yani uydu kablosuyla. Kablonet kullanıyorsanız normal ADSL, VDSL veya normal fiber modemi kullanamazsınız.

Pardon ufak bir hata olmuş özür dilerim... Kablonet ISS de yalnıca kendi modemlerini kullanabilirsiniz diğer modemler yalnızca köprü router olarak çalışabilir.

Belli bir süre sonra değişim yapıyorlar diye biliyorum fakat fiyat sürekli güncellendiğinden ISS arayıp detaylı bilgi almanız daha doğru olacaktır.

Kablonet'in sitesine baktım. Cihazlar sekmesinde modemlere baktığımda satış fiyatı ve kiralama fiyatı var. Satış fiyatı yerinde fiyat yok kiralama yerinde var.Yani modem satılmıyor sadece kiralanabiliyor. Ama ISS'yi aramanız ve bilgi almanız en iyi seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…