Kablonet modem hat kablosu nereden bulunabilir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Eve Türksat Kablonet bağlattım, kurulumu yapan arkadaşa modeme giren hat kablosunu uzun bırakmasını rica ettim, sonra da o kadar uzun bir kabloya ihtiyacım olmadı. Sözün özü, ucu fotoğraftaki gibi olan, kısa bir kabloya ihtiyacım var fakat kablo uçlarını çakacak aletim yok, hazır kabloyu nasıl temin edebilirim? Bilgisi olan varsa, bana fikir verebilirseniz çok sevinirim.

IMG_20250420_110653.jpg

Merhaba. Eve Türksat Kablonet bağlattım, kurulumu yapan arkadaşa modeme giren hat kablosunu uzun bırakmasını rica ettim, sonra da o kadar uzun bir kabloya ihtiyacım olmadı. Sözün özü, ucu fotoğraftaki gibi olan, kısa bir kabloya ihtiyacım var fakat kablo uçlarını çakacak aletim yok, hazır kabloyu nasıl temin edebilirim? Bilgisi olan varsa, bana fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2473905

Merhaba. Bu bildiğimiz anten kablosu ve ucundaki de F konnektöre benziyor. Pense ve bıçak yeterli ve elinizdeki konnektörü de tekrar kullanabilmelisiniz. Olmadı elektrikçilerde olur. Yanılıyorsam düzeltebilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı