Arkadaşlar 1-2 ay sonra Kablonet fibere geçeceğiz ama bunların modeminin Wi-Fi'si aşırı kötü çekiyormuş. Biz 100 MB 5upload olan paketi alacağız ve Wi-Fi'de bile hızımı olabildiğince kullanmak istiyorum. Ben bunların verdiği modem yerine yeni modem mi takacağım yoksa başka modem ile uzatacak mıyım? En iyisi hangisi olur modemden hiç anlamıyorum.
Kablonet kötü çekmiyor dostum nereden duydun bunu ben Turkcell kullandım Türk Telekom kullandım şu an Kablonet kullanıyorum aralarında en hızlı kesinlikle kablonettir.
Kablonet kötü çekmiyor dostum nereden duydun bunu ben Turkcell kullandım Türk Telekom kullandım şu an Kablonet kullanıyorum aralarında en hızlı kesinlikle kablonettir.
Ben modemin wifi özelliğinden bahsediyorum kablonet kullanan her arkadaşım wifi içeride aşırı zayıf diyor odanın köşesine yürüyünce bile 15mb düşüyormuş.
5 yıldır Kablonet kullanıyorum. Memnunum fakat arkadaş haklı Wi-Fi bulunduğu alanda iyi fakat başka bir odaya gittiğim de ya da arada duvar var ise yakın olsam bile tek dişe kadar düşüyor.
Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!