Bence bu arada arkadaş Keenetic Extra alsa fazlasıyla işini görür. TP-Link'le uğraşmasın bence. Keenetic Extra rahatlıkla işini görür hem ucuzdu da yanlış anımsamıyorsam.
Arkadaşlar 1-2 ay sonra Kablonet fibere geçeceğiz ama bunların modeminin Wi-Fi'si aşırı kötü çekiyormuş. Biz 100 MB 5upload olan paketi alacağız ve Wi-Fi'de bile hızımı olabildiğince kullanmak istiyorum. Ben bunların verdiği modem yerine yeni modem mi takacağım yoksa başka modem ile uzatacak mıyım? En iyisi hangisi olur modemden hiç anlamıyorum.
Bence bu arada arkadaş Keenetic Extra alsa fazlasıyla işini görür. TP-Link'le uğraşmasın bence. Keenetic Extra rahatlıkla işini görür hem ucuzdu da yanlış anımsamıyorsam.
Hocam 200ü geçmeyen bir şey bakıyorum. Ev küçük zaten 90metrekare. Bu fiyata 100 MB internetten büyük performans aldıracak bişry bakıyorum. Bu aytığınız yazılım olarak önde bir marka gibi.
Hocam 200ü geçmeyen bir şey bakıyorum. Ev küçük zaten 90metrekare. Bu fiyata 100 MB internetten büyük performans aldıracak bişry bakıyorum. Bu aytığınız yazılım olarak önde bir marka gibi.
Yani bu cihaz sizi FTTH gibi en gelişmiş altyapılarda da idare eder fazlasıyla. Bence bu cihazı almanız daha iyi olur ama elbet tercih sizin. Bunu alan üzülmez. Böyle net bir cümle kurabilirim bu cihaz için.
O zaman almana gerek yok ben 185 net MT2 evde kalıyorum ev geniş eskiden modem evin bir ucunda idi diğer ucuna geçince hız azalıyor diye ortaya aldırdım her yerde tam hız alıyorum size kesinlikle yeter olduğu yerde.