Kablonet modemi güçlendirme

Router olarak bunu almanı öneririm ve aldıktan sonra firmware güncellemesi yapmayı unutma.

Bişi soracağım Kablonet kullanıyorsunuz sanırım. Biz Full sınırsız paketi tercih ettik. İçinde TV paketleri de var. Bu TV uydudan değil internet altyapısını kullanarak geliyormuş sanırım. Benim modemime TV kutusunun bağlanması gerekecek mi? Çünkü benim modem odamda olacak kablolı bağlanacağım. Salonda TV var o kutuya modemin bağlanması gerekiyorsa sıkıntı olur. Odamdan kablo mu uzatacağım o TV kutusu için bir de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben KabloNet kullanmıyorum sadece KabloNet'in internet hizmetleri hakkında bilgi sahibiyim. TV hizmeti hakkında hiçbir fikrim yok. Yanlış bilgi vermek istemem. Ayrı bir konu açın tavsiyem.

Tv ile internet aynı odaya bağlanır, prizden çıkan iki kablo ayrılır ve bu iki cihaza gider hocam. Yani Tv ile internet doğrudan birbirine bağlanmıyor.

Ben de Kablonet kullanıyorum, alt katta şu ürünü (Tp-Link) router olarak kullanıyorum ancak alt kattaki internet çok kötü normal web sitelere girişte bile sıkıntı çıkarıyor. Modemin bulunduğu odada ise bir sorun yok. Alt katta kopmalar olmuyor ancak hızı çok düşük. Biraz eski bi ethernet kablosuyla modemde router'a kablo çektim bu yüzden olabilir mi ? Öyleyse nasıl bir kablo almalıyım ?

Kablonun kalitesi ile etkilidir hocam, kaliteli bir kablo alsanız daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…