Kablonet nasıldır?

Bütçeniz ne kadar?

@Lucky7'in önerdiği paketlere bakabilirsiniz.
100 Mbps üzeri hız istiyorsanız bu paketler de var:

Sadece internet:

İnternet + TV paketleri:

Bana soracak olursan GPON altyapılı Kablonet her türlü Superonline'dan iyidir. Kablonet'ti 6 sene DOCSIS altyapısı ile kullandım bir dakika bile hızın eksildiği veya yarım geldiği olmadı. 1 sene Superonline kullandım 3 ay boyunca dalgalı hız problemi ile uğraştım çözemediler de. Yurtdışı sunucularına da 100 mbps paketten anca 80-85 mbps hızı verebiliyorlardı. Superonline piyango işi gibi.

Hocam ben mevcut müşteriyim planım var. Konuşunca güzel paket ayarlanıyor zaten.
Almak istediğim paketleri az çıkartıp: Mevcut Müşterilere Özel Hızlı ve Net Kampanyası 12/24 Ay | Kablo müşteri hizmetleriyle.

Ben senelerdir başka bir sağlayıcı kullanmıyorum. Modemleri biraz dandiktir ama router ile işinizi çözebilirsiniz, Kablonet candır

Hocam en fazla 170 TL bütçe var.

Ben senelerdir başka bir sağlayıcı kullanmıyorum. Modemleri biraz dandiktir ama router ile işinizi çözebilirsiniz, Kablonet candır

Teşekkürler modem işi sorun değil halledebilirim.

Yeni fiber altyapı için.Kablonet Her Evde Kampanyası 24 ay | Kablo Paket'te 50Mbps'lik sizce iyi midir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…