Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
TT ile yine dönemsel internet kopmaları, müşteri hizmetleriyle akraba olma, sinir krizleri ve en son paket artırımına gidip sözde olan sıkıntıyı çözmek için biraz para sıkıştırma evresine girdiğimiz için bu sefer servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Altyapı olarak TurkNet 35 Mbps desteklerken Kablonet 100 Mbps desteği sunuyor. Fiyatlandırma olarak Kablonet TV uygulamasıyla beraber 100 Mbps fiyatlandırması şu an TT üzerinde ödediğim 24 Mbps fiyatlandırmayla benzer fiyatlar çıkıyor. Teknik destek ve altyapı konusunda güncel olarak iyi veya kötü geri dönüşlerinizi merak ediyorum. Listedeki fiyatlar bana bir tık uygun geldi, görünen dışında ekstra ücretlendirmeler vb. şeyler çıkıyor mu? Olası bir durumda TT firması gibi bilgisiz teknik destek ve saha ekipleri gibi çözdük deyip başlarından mı salıyorlar yoksa kaliteli bir saha ekibi mevcut mu? Olası bir durumda bana Ethernet kablosu ile gelen internet kablosu birbirine değiyorsa hız düşmesi ve kopma yaşarsınız gibi saçma bir bahane sunup delirtmemeleri yeterli. Eskişehir'de kullanacağım servisi.
Son düzenleyen: Moderatör: