Kablonet nasıldır?

emreyksl78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yılbaşında TTNET aboneliğim bitiyor başka bir ISS ye geçmek istiyorum bana en uygun Kablonet'i buldum bana 100 Mbps Download 5 Mbps Upload vereceklerini söylediler. Merakım bu ISS nasıldır ve oyunlarda, Twitch veya Youtube'da nasıl performans sağlar? Eğer geçersem bildiğim kadarıyla VDS modem almam gerekiyor ne almaliyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum 50Mbit download ve 5Mbit upload'lı internet tarifesi. Bizim oturduğumuz yerde iyi çekiyor ama çok soğuk havalarda ve çok yağış olduğu zaman kesintiler olabiliyor. Bunun dışında bir sıkıntı yok. Bulunduğun yerde kullanan arkadaşların varsa yine sor, danış.

Twitch ve Youtube üzerinde kaliteli yayın açarsın. 4000 kb/s hızında yayın yapılabiliyor 5Mbit upload ile Twitch üzerinden, en fazla 4200'e kadar çıkarsın. Modemi kendileri veriyor.

KabloNet'i 4 yıldır kullanıyorum. İkamet ettiğim bölgedeki hizmetleri çok kaliteli bana göre. 50Mbit download ve 5 Mbit upload kullanıyorum. Bu paketlerde vaat ettikleri hızı gün içerisinde hızlarda dalgalanma olmadan verebiliyorlar. Commodore 64'ün de dediği gibi 4000 kb/s verebilirsin diye düşünüyorum. Ve en sevdiğim yanı da Upload'ın kotaya dahil edilmemesi, sadece download sayılıyor.

Eski Kablonet müşterisiyim. Şuanda adres değişikliği sebebiyle mecburi olarak Türk Telekom müşterisiyim ve madurum. Bana göre Kablonet Türkiyenin en iyi İSS firmasıdır.

Uzun yıllardır kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamassın. Çok nadir kesinti olur. Arıza kaydır bıraktığın gün gelip ilgilenirler. Fiyatlarıda uygundur.

Bu söyledikleriniz beni cezbetti. Modem konusunda onların verdiği modemi kullanmak zorunda mıyım ? zorunda isem iyi midir ?

Zorunda değilsiniz. Modem sahibi iseniz MAC adresinizi iletirseniz, kullanabiliyorsunuz.

Zorunda değilsiniz. Modem sahibi iseniz MAC adresinizi iletirseniz, kullanabiliyorsunuz.
Peki Netmaster Modem veriyorlarmış sanırım bir iki şikayet okudum kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarabilirler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…