Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 21 Haziran 2020 #11 Mert dedi: @Patrixcs CGN havuzunda olduğunuzu modeminizin arayüzüne girip, tanımlanan IP adresine bakarak anlayabilirsiniz. 100.xx ile başlıyorsa cgn'desinizdir. Cgn'de olmanız ping sebebi değildir zaten. Ayrıca imzanızdaki konunun içindeki video bana ait Genişletmek için tıkla... İmzamdaki video bana ait değildir dedim ama bir sıkıntı olur mu? İşe yarıyor bende faydalansın dedim herkes.
Mert dedi: @Patrixcs CGN havuzunda olduğunuzu modeminizin arayüzüne girip, tanımlanan IP adresine bakarak anlayabilirsiniz. 100.xx ile başlıyorsa cgn'desinizdir. Cgn'de olmanız ping sebebi değildir zaten. Ayrıca imzanızdaki konunun içindeki video bana ait Genişletmek için tıkla... İmzamdaki video bana ait değildir dedim ama bir sıkıntı olur mu? İşe yarıyor bende faydalansın dedim herkes.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 21 Haziran 2020 #12 Patrixcs dedi: İmzamdaki video bana ait değildir dedim ama bir sıkıntı olur mu? İşe yarıyor ben de faydalansın dedim herkes. Genişletmek için tıkla... İnsanlar faydalansın diye paylaştım zaten videoyu, sıkıntı olmaz neden olsun Sadece dikkatimi çekti söylemek istedim. Güzel düşünmüşsünüz sağ olun.
Patrixcs dedi: İmzamdaki video bana ait değildir dedim ama bir sıkıntı olur mu? İşe yarıyor ben de faydalansın dedim herkes. Genişletmek için tıkla... İnsanlar faydalansın diye paylaştım zaten videoyu, sıkıntı olmaz neden olsun Sadece dikkatimi çekti söylemek istedim. Güzel düşünmüşsünüz sağ olun.