Kablonet oyun içi ping değerleri

Türk serverindeki bir oyuna göre iyi değil bence 25. ben VDSL ile TT ile Valorant'ta 13MS alıyorum ve korkumda bu Kablonet'e geçince pinglerimin uçması.

Ping olayını çok abartıyorsunuz, önemli olan hattın stabilitesi. 1ms ping ile 25MS arasındaki tek fark 24MS fazla olması. Sen bunu ne oyunda, ne gözle algılayabilirsin. Tamamen psikolojik 70-100 üzerinde bir tık sorun olabilir ona hemfikiriz. Diğerleri stabil olduğu sürece sıkıntı olmaz güven bana

Ping gönderilen paketin sunucuya ulaşması arasında oluşan süre biliyorsunuzdur.

Bir göz kırpma ortalama 100 - 150 milisaniyede gerçekleşir \miş. ( Kaynak : Google )

Şöyle bir alıntı yapayım, söyleyeceklerim bu kadar

Dediklerin doğru ancak mesela Rocket League oynuyorum orada pingi daha iyi olan topa bir tık daha erken vuruyor buda avantaj kazandırıyor.

Merhaba;
Kablonet kullanıyorum. Avrupa sunucusunda warface oynuyorum. Normalde 45-55 ms arası ping alıyordum. Salgın hastalık dönemi başlayalı Kablonet'te sorun var ve kabul etmemekte direniyorlar.
Şu an ping 83 ms ve oyun oynanmıyor. Sunucu da değişiklik yok modemde PC'de hiçbirşeyde değişiklik yok. Yani denklemin diğer değişkenleri sabit. Kablonet rezalet.
Kablonet'te sorun var ve kabul etmiyorlar. Hayatlarında FPS oynamamışlar ahkam kesmeye bayılıyorlar.
Tracert test yapmanızı ve bağlantınızın hangi aşamasında sorun olduğunu tespit etmenizde fayda var. Oyun sunucusuna giden yolların kontrolü internet servis sağlayıcınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…