Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim, 2.4 ve 5ghz değerlerin de modem arayüzünde bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yukarıda da resimler de var zaten, yurtdışı sunucularına çıkışlarda veri gönderimi ve veri alımında kayıp yaşıyorum yine de teşekkürler.
Merhabalar tekrardan, arıza kaydı ve iss ye mail atmama rağmen herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Bu süre zarfında ben de kendim çözüm ve sorunu bulma yolunda ilerleyip yol kat etmişimdir. Kullandığım tarife akıllı sınırsız 100/5 MB saat 19.00'dan sonra bu hızlar 25MB düşmektedir (sadece download). 19.00 dan önce yaptığım ve kullandığım test sonuçları inanılmaz derece de mükemmel olması gerektiği gibi kısacası.
Asıl meseleye gelelim, saat 19.01 de hızım otomatik olarak 25 MB düşüp herhangi bir bağlantı kesintisi yaşanmamıştır.
19.00 -24.00 arası yaptığım testler sonucu yurtdışı sunucularına bağlantılarında kısıtlama, engelleme, veri kaybı, hız kaybı vs. Gözükmektedir. Değerler aşağıda kanıtları ile mevcut. Akıllı sınırsız tarife kullanan ve benim yaşadığım problemleri yaşıyan arkadaşların bilgisi olsun. Sorun hala devam etmektedir çözüme ulaşıldığı taktirde bilgilendirme yapacağım.