Kablonet ping değeriniz kaç?

CS:GO'da 85 ms alıyorum. Açıkçası çok fazla, eskiden böyle değildi. Bir de siz kaç ms alıyorsunuz, Wi-Fi üzerinden Kablonet ile?

Hocam hangi sunucuda olduğunuza göre değişir o. Bende bazı maçlar 70-80 alıp bazı maçlar 40-50 alıyorum.

Ethernet ile CS:GO'da 60-65ms arası alıyorum, arada 80-90'lara fırladığı oluyor, o da oyunun sunucularından kaynaklı bir sorun, normal gibi duruyor.

Fiber ise çok fark etmemesi gerekiyor arayıp sorgulattınızmı?

Ethernet ile CS:GO'da 60-65ms arası alıyorum, arada 80-90'lara fırladığı oluyor, o da oyunun sunucularından kaynaklı bir sorun, normal gibi duruyor.
80-90 ping fazla oyundan kaynaklı değil. Büyük ihtimal arkadaş ya Superonline üzerinden yurt dışına çıkış yapıyor. Superonline viyana ping açısından iyi değil diye biliyorum çoğu yerde.

Telekom yanlışlıkla POP noktalarında çalışma yapmıştı geçen hafta pingim 27-28'lere düştü CS:GO'da. Sonra tekrar yükseldi 40-45 arasına.

KabloNet modemleri de sorunlu az çok biliyorsun sen de. 5 GHz'de de bile arkadaşımın pingi oynuyor arada. Bazen modem kaynaklı 2000 küsür ping oluşuyor. Her modemi sağlıklı çalışmıyor. Bazısı dandik bazısı stabil. Kabloluda da benzer durum oluyordu geçenlerde birinde.

Bu firma şu modem kalitesini arttırmazsa gerçekten bir yere gidemeyecek.

27-28'e kadar düşürebildikleri halde bunu sabitlemek için uğraşmıyorlar, ne garip .

Ben de her modemi resetlediğimde, yani farklı IP aldığımda değişik değişik pingler alıyorum. En düşük 38 tutturabildim sonra 52'nin altına inemedim. Kötü IP gelirse 80'den aşağı düşmüyor. Çok saçma sistemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…