Kablonet ping sorunu hakkında tüketici şikayet bildirimi

2-3 aydır Kablonetteyim. Ani ping sorunumu bir çözemediler, mail attım teknik servis geldi ama hala daha çözüme ulaşmış değil. BTK'ya şikayette bulundum ama manzara ortada. Daha ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözdürmem için? Baksanıza adamlar daha yazı yazmasını bilmiyor üşenmezseniz ekran fotoğraflarında olayı anlattım okuyabilirsiniz.

Bu tüketici haklarıyla kim ilgileniyor bilmiyorum ama daha yazdığı yazıları soyismimi doğru yazamayan insanları bu sistemin başına oturtmuşlar orası belli.

Bilgi: Yaşadığım binada sorun olabilir diyebilirsiniz fakat Türk Telekom kullandığım zamanlarda repeater kullanırken bile 23 ms sabit alıyordum siz düşünün, tamamen Kablonet'ın sorunu.

Sorunumu bir de şöyle izah edeyim PES MyClub oynayanlar bilir, oyunu oynarken sürekli sağ üstten LAN simgesi çıkıyor. PUBG Lite'da 72-80 ms alırken bir anda 120'lere çıkıyor, iniyor. League of Legends oynarken ani ping artışlarını gözlemleyebiliyorum ama hala sorun yok diyorlar, lanet bir firma.

Yaptığım işlemler de şöyle;

Şikayetvar.com'a şikayet konusu oluşturmak.
Müşteri hizmetlerini en az 50-60 kez arama.
2-3 kere teknik servis gelip modemi takıp altına alması.
14-15 kere mail atmam.

Son düzenleme:
Türksat'ın kendi sisteminden dolayı MS farkı olabilir fakat ani artış durumu bölgesel sanırım. Benim ve birçok kişinin son zamanlarda ping değerleri yükselmişti. Mesela LoL'de 20 alırken 30 almaya başlamıştım (TFT 90-100 oluyordu) fakat birkaç gündür sorun yok gibi. Tekrardan 20'ye düştü değerler. En son bakım falan diyorlardı, işe yaradı gibi.

195.xxx IP bloğundayım sorunumun bu IP bloğundan olduğunu düşünüyorum kaynakta bu açıkcası internettede varda buna benzerler şikayetlerde var Google'de ama belirtmeme rağmen bir türlü bu IP bloğundan çıkaramadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…