Kablonet ping sorunu

Ertugrul S.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;
4 Yıldır warface oynuyorum. 3 yıldırda Kablonet abonesiyim. Kablonet'ten çekmediğim kalmadı. Binada başka internet olmadığı için şimdilik mecburum.
İstanbul ' da Anadolu Yakası Kadıköy' de ikamet ediyorum ama kimi zamanlar, Antalya'da, Bursa'da, Tekirdağ'da oturduğum oldu. Aslında bu şehirlere hiç gitmedim. İnternet ıp testleri beni bu şehirlerde gösteriyordu
Şu anda ping sorunum büyük. Avrupa sunucusunda oynuyorum ve 83 ms.
Normalde 45 -55 ms arasıydı. Bu oyunu insan gibi oynayabilmek için 40- 45 ms yetiyor ama Kablonet'te sorun var ve kabul etmiyorlar. Hayatlarında FPS oynamamışlar ahkam kesmeye bayılıyorlar.
Bana gönderdikleri gülünç yanıtı sizinle paylaşıyorum.
10/11/2020 saat 19:39'da yaptığım ping testini de paylaşıyorum. Gündüz de aynı sonuç.

Ping ams.ping.wf.my.com adresine ping test yapıp burada paylaşır ve bana destek olursanız ülkemizdeki vurdumduymaz ve bilgisiz internet servis sağlayıcılarına karşı oyunculara destek olursunuz. Özellikle diğer internet servis sağlayıcılarını kullanan oyuncu arkadaşların yardımını istiyorum.
Not: Sonuçları Şehir / İnternet Servis Sağlayıcı şeklinde belirtirseniz. Daha sonrada insanlara faydası olur.

Dosya Ekleri

• SharedScreenshot.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 102
  • 80ms.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Vodafone'a hiç bulaşmasın özellikle KabloNet üzerinde sorun yaşayan çok kişi oldu forumda.

Son düzenleme:
Altyapı Kablonet, sağlayıcı Vodafone. Benim de ping değerlerim maalesef fazla, pek çevrimiçi oyun oynayan birisi değilim ama özellikle Valorant oynarken ciddi ping ve Packet Loss sorunu yaşıyorum.

Hocam 10 yıldır Kablonet kullanıyorum ve hiç ping sorunum olmadı. Geçenlerde paket kaybı sorunum olmuştu ama modem eskiymiş ve kablolarda sıkıntı varmış hem modemi hem de kabloları değiştirdiler sorunum çözüldü. Ama Kablonet ile ping problemi yaşayan çok kişi görmedim.

Bendeki değerler böyle.
Altyapısal bir sorun var gibi duruyor.

Yardımınız için sağolun. Hangi şehir sonucu sizinki ?
Şimdiye kadar gelen en iyi sonuç ..

Altyapı Türk Telekom sağlayıcı Türk Telekom.

Arkadaşlar Twitter' dan destek verirseniz memnun olurum. Kablonet Ping Şikayetim
Arkadaşlar gelen yanıta bakın .>>>

"Merhabalar; modem değerlerinizde sorun bulunmamaktadır. Anlık sorun yaşamanız halinde, 0850 804 44 44 Çağrı Merkezimizi aramanızı rica ederiz. Teşekkürler."
Rica etsem tracert test yapıp paylaşır mısınız? tracert ams.ping.wf.my.com
Gördükleri halde sorunu kabul etmek istemiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…