Kablonet upload drop sorunu

Meird

Centipat
Hocam yıl olmuş 2020 fakat bende şu sorun var. 5 Mbps'lık uploadım var test yapıyorum 4.5 falan çıkıyor. Fakat bitrate de olay değişiyor. 3000 bitrate açıyordum yayını ilk zamanlar sıkıntı yoktu şimdi anlık 200'lere düşüyor ve bu düşüş 5 saniye sürüyor geri 3000'ni görüyor ve sonra yine bir sürü drop. Bu dalgalanma beni bezdirdi vallahi sorunu bir türlü çözemedim.
Sorun program kaynaklı olabilir dedim "OBS"si sildim yeniden yükledim. (Düzelmedi.) XSplit yükledim. (Düzelmedi.)
Modem resetledim. (Düzelmedi.)
Ethernet kullanıyordum zaten kablo değiştirdim (düzelmedi.)
Bilgisayarıma format attım Win10 Pro yüklü şu an, Driver'lardan sonra ilk işim OBS yükleyip test etmek oldu. (Düzelmedi.)
ISS'yi aradım sıkıntı görünmüyor diyorlar. Yaptığım Speedtest'te de sıkıntı yok fakat belirtmiş olduğum üzere sıkıntım anlık droplarda.

Konuya hakim olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Sağlıklı mutlu günler.

modem firmware güncelle eğer netmaster ın eski modemini kullanıyorsan o da bir problem çünkü artık güncellenmiyor ve kaldırmıyor iyice eskidi.

Modem Firmware güncelle eğer Netmaster'ın eski modemini kullanıyorsan o da bir problem çünkü artık güncellenmiyor ve kaldırmıyor iyice eskidi.

İnternet paketini 3 hafta önce yenilettim infinty 401 modeli. Modemsel sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

İnternet paketini 3 hafta önce yenilettim infinty 401 modeli. Modemsel sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Arayüzü biraz kurcala derim benim stabil değildi 1.1.1.1 dns tanımladım ve 40 mhz değerine çıkardım şuanda düzgün kullanıyorum. Tabii senin kablolu ise başka problemler olabilir snr değerleri vs bir çok olay var.

Hocam ben DNS'i genelde bilgisayarım üzerinden değiştiriyorum modemden yapınca artısı olur mu? 1.1.1.1 adresini bilmiyorum fakat genelde Google'ın 8.8.8.8/8.8.4.4'ü kullanıyorum.(Eğer DNS kullanırsam. Şu an kullanmıyorum.) ethernet ile bağlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…