Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #1 Kablonet'in bir üst paketine geçtim. 12'den sonra interneti kapatıp açmanı söylediler, kapatıp açtım fakat 25 dakikadır İnternet US ve DS ışıkları yanıp sönüyor. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2019
Kablonet'in bir üst paketine geçtim. 12'den sonra interneti kapatıp açmanı söylediler, kapatıp açtım fakat 25 dakikadır İnternet US ve DS ışıkları yanıp sönüyor. Yardım edebilecek var mı?
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #2 Kablonet’i ara ve konuş burdan müşteri hizmetleri desteği beklemen hata olur. Kablonet sorunu çözecektir.
Kablonet’i ara ve konuş burdan müşteri hizmetleri desteği beklemen hata olur. Kablonet sorunu çözecektir.
Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #3 ClickClickBumBe dedi: Kablonet’i ara ve konuş burdan müşteri hizmetleri desteği beklemen hata olur. Kablonet sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bende öyle yaptım bulunduğum bölgede teknik çalışma varmış düzelir dediler.
ClickClickBumBe dedi: Kablonet’i ara ve konuş burdan müşteri hizmetleri desteği beklemen hata olur. Kablonet sorunu çözecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bende öyle yaptım bulunduğum bölgede teknik çalışma varmış düzelir dediler.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #4 Kleons dedi: Teşekkürler, bende öyle yaptım bulunduğum bölgede teknik çalışma varmış düzelir dediler. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? TürkNet’i değerlendirir misin?
Kleons dedi: Teşekkürler, bende öyle yaptım bulunduğum bölgede teknik çalışma varmış düzelir dediler. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? TürkNet’i değerlendirir misin?
Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #5 ClickClickBumBe dedi: Memnun musun? TürkNet’i değerlendirir misin? Genişletmek için tıkla... Memnunum, fakat 2. Soruyu anlayamadım.
ClickClickBumBe dedi: Memnun musun? TürkNet’i değerlendirir misin? Genişletmek için tıkla... Memnunum, fakat 2. Soruyu anlayamadım.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 2 Aralık 2019 #6 Bekle biraz sisteme tanımlanıyordur bendede oldu.
Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #7 Mr. Patrick Bateman dedi: Bekle biraz sisteme tanımlanıyordur bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2019
Mr. Patrick Bateman dedi: Bekle biraz sisteme tanımlanıyordur bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 2 Aralık 2019 #8 Kleons dedi: Düzeldi Genişletmek için tıkla... Ne mutlu sana.
Kleons Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #9 Mr. Patrick Bateman dedi: Ne mutlu sana. Genişletmek için tıkla... Hızlı İnternet gibisi yok
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 2 Aralık 2019 #10 Kleons dedi: Hızlı internet gibisi yok Genişletmek için tıkla... 100 Mbps Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2019