G guneycafer Femtopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Valorant ve Kablonet yetkilileri ile görüşüyorum. Görselleri ikisine de ayıroum ama 2 tarafta problemi diğerine atıyor. Pingplotter ile Valorant'ın verdiği IP adreslerine yaptığım test sonuçlarına bakabilir misiniz? Sorun kimde nasıl çözülebilir? Dosya Ekleri pingplotter_1.png 62,9 KB · Görüntüleme: 60 pingplotter_2.png 63,4 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Valorant ve Kablonet yetkilileri ile görüşüyorum. Görselleri ikisine de ayıroum ama 2 tarafta problemi diğerine atıyor. Pingplotter ile Valorant'ın verdiği IP adreslerine yaptığım test sonuçlarına bakabilir misiniz? Sorun kimde nasıl çözülebilir?
T TurtleKapluk Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #2 Merhaba, aynı sorunu bir kaç aydır bende Turkcell ile Riot arasında yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam? Artı 0 Eksi
Merhaba, aynı sorunu bir kaç aydır bende Turkcell ile Riot arasında yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi hocam?