509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 12 Ağustos 2022 #11 Hocam Kablonet çok kötüdür. Kullanan arkadaşlarım sorun yaşadığını söylüyor. TurkNet zaten taahhütsüz sorun yaşarsanız çıkarsıniz.
Hocam Kablonet çok kötüdür. Kullanan arkadaşlarım sorun yaşadığını söylüyor. TurkNet zaten taahhütsüz sorun yaşarsanız çıkarsıniz.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 12 Ağustos 2022 #12 Kablonet diyenlerin ne dediğinden haberi yok. Alacağınız hizmet muhtemelen VDSL olacak, Kablonet'in kendi şebekesinden değil. İlk hedefiniz TT'den uygun fiyatla 24 ay taahhüt kovalamak olsun. Olmazsa TurkNet geçin.
Kablonet diyenlerin ne dediğinden haberi yok. Alacağınız hizmet muhtemelen VDSL olacak, Kablonet'in kendi şebekesinden değil. İlk hedefiniz TT'den uygun fiyatla 24 ay taahhüt kovalamak olsun. Olmazsa TurkNet geçin.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 12 Ağustos 2022 #13 Mert dedi: Kablonet diyenlerin ne dediğinden haberi yok. Alacağınız hizmet muhtemelen VDSL olacak, Kablonet'in kendi şebekesinden değil. İlk hedefiniz TT'den uygun fiyatla 24 ay taahhüt kovalamak olsun. Olmazsa TurkNet geçin. Genişletmek için tıkla... Şu an kablonat kullanıyorum gayet memnunum ttyide denedim beğenmedim gene de çok kasmıyor bence milenyum alın hocam ama taahhütlü olandan.
Mert dedi: Kablonet diyenlerin ne dediğinden haberi yok. Alacağınız hizmet muhtemelen VDSL olacak, Kablonet'in kendi şebekesinden değil. İlk hedefiniz TT'den uygun fiyatla 24 ay taahhüt kovalamak olsun. Olmazsa TurkNet geçin. Genişletmek için tıkla... Şu an kablonat kullanıyorum gayet memnunum ttyide denedim beğenmedim gene de çok kasmıyor bence milenyum alın hocam ama taahhütlü olandan.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 12 Ağustos 2022 #14 Ben de Kablonet kullanıyorum zaten ama VDSL altyapıda Kablonet'in pratikte hiçbir mantığı yok.