mertozkan.06 Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022
Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.828 Çözümler 243 7 Nisan 2022 #2 mertozkan.06 dedi: Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleriyle görüşmen gerek.
mertozkan.06 dedi: Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleriyle görüşmen gerek.
H High Sierra Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 761 Çözümler 3 7 Nisan 2022 #3 mertozkan.06 dedi: Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Infinity 401 modemde daha doğrusu Kablonet'in tüm modemlerinde Wi-Fi performansı sıkıntılı. Router alarak ya da evde eski xDSL modeminizi de bu amaçla kullanarak daha stabil bir hizmet alabilirsiniz.
mertozkan.06 dedi: Arkadaşlar Kablonet 50Mbps internetini kullanıyorum ama internet çok yavaş. Bunu hızlandırabiliyor muyuz? Altyapısı var. Genişletmek için tıkla... Infinity 401 modemde daha doğrusu Kablonet'in tüm modemlerinde Wi-Fi performansı sıkıntılı. Router alarak ya da evde eski xDSL modeminizi de bu amaçla kullanarak daha stabil bir hizmet alabilirsiniz.