Kablonet yavaş internet için ne yapmalı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 10 ay önce Kablonet'e geçtim fakat bu süreçten beri ping sorunum hiçbir zaman çözülemedi 20 kere arıza kaydı bıraktım hiçbir zaman dönüş yapılmadı. Kablonuzu değiştirin dedi değiştirdim devam etti modemi resetleyin dendi yine olmadı. Artık bıkmaya başladım forumda bir arkadaş modem ayarı gösterdi ve o işe yaramıştı 1 hafta sonra tekrar başladı müşteri hizmetlerini aradığımda bir dalga var deyip hiçbir şey yapılmadı. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız modem ve altyapınızın türü nedir?

Infinity 401 fiber​

Hocam modemden kaynaklı muhtemelen. Bu modem oldukça kötü ben memnun olan görmedim. Aynı altyapıyı kullanıyoruz bana verdikleri modem NE1611C hiçbir sorun yaşamadan kullandım şimdiye kadar. Modemin değişmesini isteyin yapmazlarsa iptal edersiniz. O modemle internet kullanılmaz cidden. Kullanamadığınız şeye de para vermenin mantığı yok.

Hocam modemi degistirmediler elimizde yok dediler interneti değiştirmekten başka bir seçeneğim kalmadı fiber süper Online'ye geçmeyi düşünüyorum.

Kablo neti bilmiyorum Turkcell karşı komşu kullanıyor iyi diyor ama yinede en iyisi bir konu daha açıp bu iki markayı bizzat kullananlardan fikir almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…