Kablonet Yüz Güldüren Kampanya

350379

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Mayıs ayında eve Kablonet bağlattık. Eğlenceli kampanya 25 Mbps ama akşam 7'den sonra 8 Mbps'ye düşmesi ve genel olarak yavaş olmasından ötürü Yüz Güldüren Kampanya'ya geçmeye karar verdik. Direkt geçebilir miyiz yoksa 2 yıl beklemek zorunda mıyız ve önerir misiniz?

Geçeceğiniz kampanyanın fiyatı daha fazla ise direkt geçebilirsiniz. Daha ucuz ise mevcut kampanyada yararlandığınız indirimleri geri istiyorlar.

Akıllı Sınırsız tarifeler çok saçma ama 100 Mbps olanı 25 Mbps olanından çok daha iyi ve fiyatı uygun. Geçebilirsiniz derim bence. Şahsen 7/24 100 Mbps olan tarifem artık 126 TL'ye alınamıyor diye başka İSS'ye geçtim.

Artacak hocam 5 TL. Akşamları ben daha aktifim 8 Mbps'ye düşünce insan çıldırıyor Minecraft'ta 250 pingle oynayınca flash diski kırdım.

5 TL fark ise anında geçmelisiniz. Neredeyse aynı fiyata ve hız 4 kat artıyor.

5 TL fark ise anında geçmelisiniz. Neredeyse aynı fiyata ve hız 4 kat artıyor.

Aynen hocam bir de DOCSIS 3.0 modemi var berbat siz nasıl hallediyorsunuz durumu sitesinde farklı modemler var değişim paralı mı yoksa ücretsiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…