Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 24 Temmuz 2022 #1 Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Enes Varkök dedi: Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Güncel hali . Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Enes Varkök dedi: Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Güncel hali . Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com
ReProof Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.867 Makaleler 2 Çözümler 39 Yer Malta 24 Temmuz 2022 #2 Enes Varkök dedi: Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Güncel hali. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Değerlerini çok kötü değil aslında. Kullandığınız modemin marka modeli nedir?
Enes Varkök dedi: Kablonet kullanıyorum QoS ayarı mevcut mu acaba? Ayarsız hali bu şekilde. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Güncel hali. Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform View the full results, and test your own bufferbloat www.waveform.com Genişletmek için tıkla... Değerlerini çok kötü değil aslında. Kullandığınız modemin marka modeli nedir?
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 29 Temmuz 2022 #3 ReProof dedi: Değerlerini çok kötü değil aslında. Kullandığınız modemin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Netmaster Infinity 401 4portlu.
ReProof dedi: Değerlerini çok kötü değil aslında. Kullandığınız modemin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Netmaster Infinity 401 4portlu.
Hazar2316572131 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #4 Aynı modemden ben de muzdaribim. Bufferbloat ayarı qos ayarı bir çok şey denedim kablolu denedim hala düzelmiyor ağda sadece tek bir cihaz varken bile denesem pingimi oyunda düşüremiyorum.
Aynı modemden ben de muzdaribim. Bufferbloat ayarı qos ayarı bir çok şey denedim kablolu denedim hala düzelmiyor ağda sadece tek bir cihaz varken bile denesem pingimi oyunda düşüremiyorum.