Kablonet'e geçersem memnun kalır mıyım?

GhostRP

Hectopat
Daha fazla  
Kablonet'e geçmek durumunda kalacağım sanırım memnun kalır miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet'e geçmek durumunda kalacağım sanırım memnun kalır miyim?
Ben 10 yıldan fazladan bir süredir Kablonet kullanıyorum. Benim kullandığım paket, 00:00-19:00 arasında 100 Mbps, 19:00-00:00 arasında 24 Mbps sunduğunu iddia ediyor. Sabahları tam olarak istedğim değeri alırken akşamları bırakın 24 Mbps almayı, 2-3 Mbps ile sürünüyorum. (Bilgisayardan 24 Mbps değerini alabiliyorum ama Ethernet kullanmanız gerekiyor)

Upload hızları da saat farketmeksizin 2 ila 4 arasında değişiklik gösteriyor, bir aralar çok fazla internet kesintisi yaşıyordum ama bu aralar azaldı. Bence kablonet diğerlerine bakılacak olursa, tercih edilebilecek bir firma.

Sanırım Türknet'in iyi olduğunu söylüyorlardı, altyapınız varsa onu da gözden geçirebilirsiniz.

Çok aşırı tavsiye etmem ancak çok kötü de değil biraz bölgenize bağlı fakat genelde 19:00-00:00 paketleri normal fiyatları oluyor. 7/24 aynı hız paketleri fahiş fiyatlı.

Netspeed tavsiye ederim. Milleni de olabilir.

Kablonet akşam vakitleri 100kpbs indirmelerini zor görüyor. Upload hızı da bırakın sürünmeyi yerin dibinden ilerliyor. Akşam vakitleri için asla Kablonet önermem. Az ping ve güzel indirme hızları için TurkNet tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…