Kablonet'e geçilir mi?

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Adresime Kablonet altyapısı geldi. Bugün apartman grubunda konuşuyorlardı. Oradan gördüm. Geçen günde dışarıda Türksat yelekli işçileri kaldırımda kazı yaptıklarını görmüştüm.

Altyapı sorguladığım zaman bu ekranla karşılaşıyorum. Şu an ne yapmam gerekiyor? Bina olarak dilekçe vs. vermemiz mi gerek yoksa sadece benim başvurmam yetiyor mu? Şu an halihazırda bir taahhüdüm var. Türk Telekom 75Mbps 490TL. Taahhüdümü iptal edip geçmeyi düşünüyorum. Fakat fiyat hakkında herhangi bir bilgi yok. Bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.

Fiber olur diğerleri berbat kalite.

Ben hiç önermem eğer Türk Telekom fiberse asla geçme

Kablonet öneririm. 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım daha olmadı. 4 yıl içinde max 3-4 kere aramışımdır müşteri hizmetlerini. O da bakımlarda vs.

Kablonet öneririm. 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım daha olmadı. 4 yıl içinde max 3-4 kere aramışımdır müşteri hizmetlerini. O da bakımlarda vs.
Hocam 1-2 haftadır türktelekomda durmadan internet kesiliyor. Hatta arada bir geliyor desem yeridir. İnteretsizlik bu devirde susuz olmakla eşdeğer.

TurkNet var ise altyapında TurkNet geçmeni önerebilirim daha 4. ayıma yeni girdim şu anlık hiçbir sıkıntı çekmedim ama sorun yaşayan varsa bilemeyeceğim.

TurkNet var ise altyapında TurkNet geçmeni önerebilirim daha 4. ayıma yeni girdim şu anlık hiçbir sıkıntı çekmedim ama sorun yaşayan varsa bilemeyeceğim.
Hocam bende altyapı olduğunu duyunca direkt baktım. Fakat maalesef türknet yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…