Kablonet'e geçmeli miyim?

Demir Catalci

Femtopat
Evimde Kablonet altyapısı var. Sizde Kablonet'e geçmeli miyim? Arkadaşım Kablonet kullanıyor ve üzmez diyor. Ben şu an Türk Telekom kullanıyorum ama o kadar memnun değilim. Stabil bir şekilde internet sağlamıyor ve bir şey yüklerken başka bir şey yapmaya kalkıştığınızda internet çok yavaşlıyor internette dolaşılmıyor. Bir de şey soracağım. Türk Telekom'la 2 yıllık sözleşme imzaladık. Sözleşmeden çıkmak için ne kadar ödemek gerekiyor ceza için? Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kesinlikle. Fiyat hakkında bir fikrim yok arayıp görüşebilirsiniz. Ek olarak kablonet'i de arayın bir sözleşme imzalayacağınızı söylerseniz ya tamamını ödüyorlar ya da bir kısmını diye biliyorum.

Hocam tam 1 saat once 1 senelik kablonet deneyimim adinda bir konu acmistim,oraya bakabilirsin.

Gündüz saatlerinde beni çok memnun ediyor. Fakat herkesin yaşadığı gibi akşam saatleri yavaşlamalar olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı