KabloNet'i Köyde Kullanabilir Miyim?

Verirler niye vermesinler bir imza çok mu zor hatta gurur duyarlar köy için uğraşıyor diye.
O zaman iyi. Köyün tamamı 200 kişi şehire gidenler de var onları saymazsak 150 kişi kadar bence de vermeleri gerekir.☺
Verirler niye vermesinler bir imza çok mu zor hatta gurur duyarlar köy için uğraşıyor diye.
Aynen. Artık köyde çok kişi yaşayan kalmadı en azından derler bak ne güzel insanları köye bağlıyorlar derler . İyi günler bu arada. İyi hafta sonları dilerim cevaplayan herkese.

İmza için karşı çıkanlar bile olmuştu yahu. En az 100 imza ile işiniz çözülür tahminimce.

Hocam size saygılar diyorum. Keşke bu gibi hikayeleri yurdumun her köşesinde her durumda görsek. Bir de hangi üniversiteye ve hangi bölüme gittiğinizi çok merak ettim. Ben de ikinci kere üniversite sınavına hazırlanıyorum. Sizin ile aynı yerden mezun oluruz bakarsınız.

İmza için karşı çıkanlar bile olmuştu yahu. En az 100 imza ile işiniz çözülür tahminimce.
Valla şimdi söyleyeceğim bakalım ne diyecekler. Bence onay verecekler ama imza konusunda emin değilim ☺
Efendim bir şey sormak istiyorum. Ben konuştum altyapıniz yok yani olmadığını söyledi. İmzayı nereye bildirdiniz? Biz Pazar günü toplayacağız ve bildireceğiz. Nereye ödeme yapacağız PTT var oraya mı yapacağız? Sizin de altyapınızın olmadığını söylediniz.
Ne yapacağız? Altyapımız yok sizce kurarlar mi imza toplayınca?
Rahatsız ediyorum. Bir şey soracağım. Siz bilirsiniz diye. Biz aradığımızda altyapıniz yok diye söylendi. İmza toplayıp bildirsek kurarlar mı? Belki biliyorsunuzdur diye sordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…