Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Kablonet aboneliğini iptal ettim fakat modemin parasını ödemiştim, Kablonet'in modemini normal VDSL modem gibi kullanabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2022
Kablonet aboneliğini iptal ettim fakat modemin parasını ödemiştim, Kablonet'in modemini normal VDSL modem gibi kullanabiliyor muyum?
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 24 Eylül 2022 #2 Docsis modem ise kullanılmaz. Ama sen yine de modemin modelini yazar mısın?
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 O modeme internet uydu kablosuyla geliyor. VDSL uymaz.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #4 VDSL veya fibere uygun modemler değiller.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 24 Eylül 2022 #5 Normal internet modemi olarak kullanılamaz. Uydu kablosu girişi mevcut sadece çünkü. O modem sadece Kablonet altyapısına özel bir modem.
Normal internet modemi olarak kullanılamaz. Uydu kablosu girişi mevcut sadece çünkü. O modem sadece Kablonet altyapısına özel bir modem.
Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #6 totenritual dedi: Docsis modem ise kullanılmaz. Ama sen yine de modemin modelini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Netmaster
totenritual dedi: Docsis modem ise kullanılmaz. Ama sen yine de modemin modelini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Netmaster
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 25 Eylül 2022 #7 Youtube.Desteksiz dedi: Netmaster Genişletmek için tıkla... Maalesef, VDSL modem olarak kullanamazsınız.
Youtube.Desteksiz dedi: Netmaster Genişletmek için tıkla... Maalesef, VDSL modem olarak kullanamazsınız.
Youtube.Desteksiz Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #8 totenritual dedi: Maalesef, VDSL modem olarak kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi
totenritual dedi: Maalesef, VDSL modem olarak kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 25 Eylül 2022 #9 Youtube.Desteksiz dedi: Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi Genişletmek için tıkla... O giriş VoIP telefon aramaları için kullanılıyor sanırım.
Youtube.Desteksiz dedi: Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi Genişletmek için tıkla... O giriş VoIP telefon aramaları için kullanılıyor sanırım.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Eylül 2022 #10 Youtube.Desteksiz dedi: Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuya yabancısınız belli. Saygı duyuyorum. Kablonet kullanıcısı olarak da, herkesin ortak görüşü olarak da ''kullanılamaz'' denildikten sonra neden hala bunun savaşını veriyorsunuz ? Deneyin görün o zaman oluyor mu olmuyor mu ?
Youtube.Desteksiz dedi: Telefon giriş yeri var arkasında oraya giriş yapınca kullanılması gerekmez mi Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuya yabancısınız belli. Saygı duyuyorum. Kablonet kullanıcısı olarak da, herkesin ortak görüşü olarak da ''kullanılamaz'' denildikten sonra neden hala bunun savaşını veriyorsunuz ? Deneyin görün o zaman oluyor mu olmuyor mu ?