5 536396 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 740 Çözümler 4 22 Şubat 2024 #1 Kablonet kullanıyorum. Taahhüdün bitmesine az kaldı. Bittiği zaman iptal ettirip TurkNet geçeceğim. Tahmini ne kadar sürüyor? Ne yapmak lazım?
Kablonet kullanıyorum. Taahhüdün bitmesine az kaldı. Bittiği zaman iptal ettirip TurkNet geçeceğim. Tahmini ne kadar sürüyor? Ne yapmak lazım?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.081 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #2 @TurkNet Destek Ayşegül Ayşe hanım belki bu konuda size yardımcı olabilir.
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 22 Şubat 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Ayşe hanım belki bu konuda size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba artık buradan destek olmuyorlar. 536396 dedi: Kablonet kullanıyorum. Taahhüdün bitmesine az kaldı. Bittiği zaman iptal ettirip TurkNet geçeceğim. Tahmini ne kadar sürüyor? Ne yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... Ben Netspeed'den geçmiştim. Netspeed kaynaklı olarak 1 hafta kadar sürmüştü. Normalde 3 gün falan bildiğim kadarıyla.
Soraka Kajmer dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Ayşe hanım belki bu konuda size yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Galiba artık buradan destek olmuyorlar. 536396 dedi: Kablonet kullanıyorum. Taahhüdün bitmesine az kaldı. Bittiği zaman iptal ettirip TurkNet geçeceğim. Tahmini ne kadar sürüyor? Ne yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... Ben Netspeed'den geçmiştim. Netspeed kaynaklı olarak 1 hafta kadar sürmüştü. Normalde 3 gün falan bildiğim kadarıyla.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.436 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 Kablonet'in kendi altyapisi üzerinden mi yoksa Türk Telekom'un altyapisi üzerinden mi hizmet aliyorsunuz.
Kablonet'in kendi altyapisi üzerinden mi yoksa Türk Telekom'un altyapisi üzerinden mi hizmet aliyorsunuz.
6 612677 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 385 Çözümler 4 22 Şubat 2024 #5 Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş sürecim 2 gün sürdü. Kablonet de hemen hemen birkaç gün sürecektir.