Kablosu dolanan Corsair HS50 için değişim yapılır mı?

Selam. 5 ay önce İncehesap'tan Corsair HS50 Pro aldım. Kulaklık ilk günden beri durmadan aşırı dolanıyor. Her bilgisayar başına otururken 2 dakika boyunca düzeltmek artık işkence haline geldi. Kablolarda düzeltilmekten ve dolanmaktan yıprandı. İncehesap’a yazdım ezber mesaj olarak gönderin bakalım demişler. Benim konu açma sebebim tecrübesi olan arkadaşlar var mı bu konuda? Değişim yaparlar mı? Boşa göndermeyeyim.
Kulaklık kablosu düzeldikten 2 saat sonra bile bu hale geliyor. Allah aşkına normal mi? Evde 3 tane kulaklık var bir tek bunda sorun çekiyorum.

Kablosundan tut kulaklığı aşağıya sarkıt kulaklık dönsün durana kadar bekle düzelir.
Kulaklığı döndürmüşsün.

Çok basit çözümünü söyleyim sana ASUS TUF H5 model kulaklığımı ilk aldığımda aynısı benim de başıma gelmişti en son kafayı yiyecektim kabloları çözmeye çalışırken yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kulaklığı PC'den çıkart uç kısmından tutarak başaşağı bir 5 dakika falan sarkıt kablonun tamamen açıldığını göreceksin bir daha da kolay kolay dolanmaz.

Kablosundan tut kulaklığı aşağıya sarkıt kulaklık dönsün durana kadar bekle düzelir.
Kulaklığı döndürmüşsün.
Beyler siz yazdıklarımı okudunuz mu? Kusursuz şekilde düzeltsem bile 2 saat içinde aynı bu hale geliyor. Değil 5 dakika sarkıtmak, 128371283173821 dakika sarkıttığım oldu. Düzelmiyor. Sorun orada. Yani düzeliyor ama 2 saat içinde bu hale geliyor dediğim gibi.

Hocam kablonuz yer etmiş o zaman, büyük ihtimalle bir şey yapmazlar garantide kendiniz çözüm bulmalısınız.

Hocam kablonuz yer etmiş o zaman, büyük ihtimalle bir şey yapmazlar garantide kendiniz çözüm bulmalısınız.
Ama bu benim sorunum değil ki. Bana geldiğinden beri böyle. Kabloyu düzeltip geri göndermesinler diye öncesinde konu açayım dedim. Değişim yaparlar diye düşündüm müşteri memnuniyeti için. Zaten dolar artmasına rağmen ürünün hiçbir zaman fiyatının artmayıp hatta paso indirime girmesinden anlamalıydım çöp bir kulaklık olduğunu. Corsair güvenip aldandık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…