Kablosu kopan PS3 kolu onarilir mi?

PS3 kolu kablolu olmaz...
Dostum onu biliyorum bu mesajı farkındaysan ben yazdım. Belki de arkadaki mini usb çıkışını görmeyip kabloludur diye düşündü ve ondan böyle sordu olamaz mı?

Sen benim son yazdığımı okudun mu?
Yazı fontları ve renkleri, ayrıca dış kasası biraz daha parlak gibi olmalı.
Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orjinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.

Kol orjinal gibi duruyor.

Yazı fontları ve renkleri, ayrıca dış kasası biraz daha parlak gibi olmalı.
Ayrıca tuşlar direkt simsiyah. Normalde orijinal kolda analoglar ve ok tuşları gri oluyor diye biliyorum ben.

Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orjinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.

Kol orjinal gibi duruyor.
Orijinal "gibi" yazmanız zaten her şeyi açıklıyor işte. Ayrıca bu sahte kolları çok gördüm. Hatta bende de sahte 1 PS3 kolu var. Hepsini kablolu yapıyorlar.

Arkadaştaki sahte kolu buldum, 2.el satıyorlarmış. Görselini şuraya koyuyorum;

Bu kolların ikiside orjinal, yazı rengi hariç aynı gibiler.

Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orijinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.

Kol orijinal gibi duruyor.

Resimdeki kontrolcü sana göre orijinal gibi duruyor ise senin önündeki kontrolcüde sahte bence

Abiler oncelikle hepinizden ozur dilerim eksik bilgi verdim galiba ve tam da konuya hakim olmadigim icin arkadasa yazdim dedigi seyi aynen buraya yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…