Dostum onu biliyorum bu mesajı farkındaysan ben yazdım. Belki de arkadaki mini usb çıkışını görmeyip kabloludur diye düşündü ve ondan böyle sordu olamaz mı?
Dostum onu biliyorum bu mesajı farkındaysan ben yazdım. Belki de arkadaki mini usb çıkışını görmeyip kabloludur diye düşündü ve ondan böyle sordu olamaz mı?
Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orjinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.
Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orjinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.
Orijinal "gibi" yazmanız zaten her şeyi açıklıyor işte. Ayrıca bu sahte kolları çok gördüm. Hatta bende de sahte 1 PS3 kolu var. Hepsini kablolu yapıyorlar.
Arkadaştaki sahte kolu buldum, 2.el satıyorlarmış. Görselini şuraya koyuyorum;
Ayrıca tuşlar direkt simsiyah. Normalde orijinal kolda analoglar ve ok tuşları gri oluyor diye biliyorum ben.
Orijinal "gibi" yazmanız zaten her şeyi açıklıyor işte. Ayrıca bu sahte kolları çok gördüm. Hatta bende de sahte 1 PS3 kolu var. Hepsini kablolu yapıyorlar.
Kasa rengi aynı sadece yazı renkleri farklı. Kontrolcünün orijinali şu an önümde. Bu arada arkadaş kablolu diye ısrar ediyorsa büyük ihtimal PS2 yerine yanlışlıkla PS3 yazdı.
Abiler oncelikle hepinizden ozur dilerim eksik bilgi verdim galiba ve tam da konuya hakim olmadigim icin arkadasa yazdim dedigi seyi aynen buraya yaziyorum.