Kablosuz %100 klavye önerisi

Bütçe
0 TL - 5000 TL

StrainGauGe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci[Üniversite]
TKL klavye istemiyorum ve sevmiyorum, elim %100 klavyeye alışık. Kablosuz olması mühim bir durum. Mekanik olması şart değil ama mekanik kalitesinde switchleri olursa sevinirim. Günlük kullanım ve oyun amaçlı kullanımı olacaktır. Dayanıklı olsun 2 senede bir klavye değişmekten bıktım. (gösterilen bütçe maksimum değerdir daha uygun örnekler daha iyi olacaktır)

F/P olarak Ajazz AK992 bakabilirsin, ben kullanıyorum uzun süredir ikincil klavye olarak ve gayet iyi.

Bu daha aradığım tarzda duruyor hem fiyatı da bayağı uygun öneriniz için teşekkürler.

Klavyeyi çok beğendim. Önerilerinizi bekliyoruz. Benim en çok merak ettiğim şarjı. Şarj konusunu çözersek direkt sipariş geçeceğim.
Bende çok beğendim. Sade ve şık tasarımı var. Fiyat olarak çok güzel, tavsiye bekliyorum. Yorumlar iyi gelirse hemen sipariş geçeceğim.

Sipariş şuanda yolda pazartesi elime ulaşacağı yazıyor. Elime ulaştığında tüm değerlendirmelerimi yapıp sizlere geri dönüş yaparım.

@Batuhan0088 @Pw_Onur arkadaşlar ilk deneyimlerimi size sunuyorum.

Öncelikle klavye aşırı hassas bir yapıya sahip bir tuşa ufacık bir değersen direk işleme giriyor aceleci bir yapıya sahipseniz elleriniz klavye içinde dolanabiliyor. Sonrasında ise aşırı soft ve hissiyatı muhteşem elinde sanki aşırı pahalı bir klavye varmış hissi veriyor. Sesi aşırı tatmin edici bir klavye benim çok hoşuma gitti asla kafa yormayacak bir klavye sesine sahip. Şarj konusunu henüz test etmem mümkün olmadı daha bugün test ediyorum ve henüz şarjda.

Eksi olarak gördüğüm yönleri şarj göstergesi ne uygulamasında var ne de klavye üzerinde. Bir tane batarya LED'i var orası sanırsam kırmızıya dönüyor. Şarjı azalınca klavye kablosuz modunda sapıtıyor.

Dongle bulunmamakta bir adet 2.4 GHz USB bulunmaktadır.

Bu videoda daha detaylı bir inceleme mevcuttur isterseniz bunada göz atabilirsiniz. ( Videodaki aparatlar bana da geldi.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarj konusu ilerleyen günlerde tekrar gösterebilirim ama çok uzun süre bilgisayarda değilim bunun için biraz vaktinizi almak zorunda kalacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…