Kablosuz ağ bağdaştırıcısı sorunu

Rstc

Centipat
Öncelikle herkese merhaba. Benim sorunum tam olarak neden kaynaklandığını bilmediğim kablosuz bağlantısınma sorunu yaşamam. Bazen hiç ağa bağlanamıyorum hiçbir ağı görmüyor(Wi-Fi açık konumda). Daha sonra ağ bağdaştırıcısını tanıla dediğim zaman ağları görüp ağa bağlanabiliyorum(kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu düzeltildi) ancak birkaç dakika sonra tekrar ağdan kopma yaşıyorum. Bu durumda bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi kısmından aldığım verileri sizinle paylaşmak isterim. İlk olarak kullandığım kablosuz ağ adaptöründen başlıyorum.

Broadcom 802.11N network adapter.
Aygıt durumu: Aygıt düzgün çalışıyor.
Donanım kimliği.
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_667511AD&REV_01.
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_667511AD.
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&CC_028000.
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&CC_0280.

Bu aygıtta sorun görünmüyor. Sürücü güncelleme işlemini yaptığımda zaten en güncel sürücünün yüklü olduğu söyleniyor.

Daha sonra diğer aygıtlar kısmında sarı ünlem işaretli bir sorunum var. O da şu;

PCI veri alma ve sinyal işleme denetleyicisi.
Aygıt durumu;
Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (Kod 28)
Bu aygıt için uyumlu sürücü yok.
Bu aygıta bir sürücü bulmak için sürücüyü güncelleştir'i tıklatın.

Donanım kimliği:
PCI\VEN_8086&DEV_1603&SUBSYS_19AD1043&REV_09.
PCI\VEN_8086&DEV_1603&SUBSYS_19AD1043.
PCI\VEN_8086&DEV_1603&CC_118000.
PCI\VEN_8086&DEV_1603&CC_1180.

Ve son olarak daha önce olmayan ancak bugün farkına vardığım diğer bir sarı ünlem sorunu ise şu;

Microsoft Wi-Fi Direct sanal bağdaştırıcısı.
Donanım kimliği= {5D624F94-8850-40C3-A3FA-A4FD2080BAF3}\VWIFIMP_WFD.

Aygıt durumunda ise;
Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)
{Işlem başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.

Aldığım sorunlar listesini açık olacak şekilde paylaştım sanırım. Sorum şu; neden durmadan kablosuz ağdan kopma yaşıyorum bunun sorunu ve çözümü ne olabilir? Yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu indir dosyaları bir klasöre çıkart. Aygıt yöneticisinden Wifi kartının güncelleyen bu klasörü göstererek. Güç kazanmak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini kaldır ayrıca.
Bunuda yükle.
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp77001-77500/sp77066.exe

Hocam yardımın için teşekkür ederim. İki sorunum çözüldü aygıt yöneticisinde şu an her hangi bir uyarı görünmüyor. Ancak Wifi de hala sıkıntı yaşıyorum ama eski sıkıntıdan farklı olarak bağlantım 1 dakika sürüyor sonra otomatik olarak kopup tekrar bağlanıyor. Dediklerinizi yaptım dosyayı klasöre çıkartıp sürücü güncellemesinde dosyayı hedef gösterdim. En güncel sürücü zaten yüklü diye sonuç aldım. Güç kazanmak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın işaretini de kaldırdım. Ayrıca bir şey fark ettim sanki ekstra bir dosya varmış ve siz eklemeyi unutmuşsunuz gibi bir hisse kapıldım. Yazdıklarınızdan haksız mıyım? Bunu indir demişsiniz ama indire bileceğim bir link göremiyorum. Daha sonra da bunu DA yükleyin demişsiniz: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp77001-77500/sp77066.exe ve ben sadece bu dosyayı indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…