Kablosuz ama ağır fare mi yoksa kablolu ama hafif fare mi?

Bütçe
500
En basitinden oyunun ortasında şarjı bitip rekabetçi bir oyun ise maçı kaybetmenize yol açabilir. Daha fazla örnek veremiyorum çünkü hiç kullanmadım.
Şarjı kolay bitmiyor farelerin, bayağı uğraşman lazım öyle bir olayın olması için. Ki olsa da gördüğüm çoğu kablosuz mouse kablolu da kullanılabiliyor.

Şarjı kolay bitmiyor farelerin, bayağı uğraşman lazım öyle bir olayın olması için. Ki olsa da gördüğüm çoğu kablosuz mouse kablolu da kullanılabiliyor.

Hadi ola ki şarjı az kalmışken oyuna girdiğini varsayarak söyledim ben onu. Ayrıca kablolu kullanacaksa kablosuzun ne anlamı var, hem belki kabloyu takana kadar ölecek?

Aklımda Katar Pro kablosuz modeli var. Şarjı ne kadar gidiyor tahminen?

Kablolu miss dert yok tasa yok, ne pil derdi var ne de bağlantı kopma derdi var. Üstelik kablo speedflex ise değme keyfime, resmen kablosuz.
Bağlantı kopma sorunları çok mu?

Speedflex kablo nedir ve hangi farelerde var?
Ne gibi? Kabloluya geçince CS'de falan daha çok adam vurmaya başladım. Maçın ortasında pil bitme sorunu yaşamıyorum.
O kadar fark var mı?
O fareler pahalı değil mi?
Hadi ola ki şarjı az kalmışken oyuna girdiğini varsayarak söyledim ben onu. Ayrıca kablolu kullanacaksa kablosuzun ne anlamı var, hem belki kabloyu takana kadar ölecek?
Kulaklığım hem kablosuz hem kablolu kullanılabiliyor ve bu yüzden biterse bile hemen takarım diye düşünüp rahat takılıyorum.

Bütçeye göre güzel bir kablolu mouse alınabilir. Bir çok modelin kablolu, kablosuz modeli bulunuyor. Bu arayışta sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Kablosuz kullanma deneyimi her ekipmanda özgürlüktür. Burada ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' deyimi durumu özetliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…