T trcy Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 11 12 Mayıs 2020 #1 Ben bilgisayar dışında interneti kullanan yani kablosuz bağlananların internet hızını kısıtlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Ben bilgisayar dışında interneti kullanan yani kablosuz bağlananların internet hızını kısıtlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
BilginOlsun Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 56 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #2 ASUS modemin öyle özelliği var, cep telefonun da uygulamadan çok basit kontrol edebiliyorsun. ASUS Apple Store ASUS Play Store
ASUS modemin öyle özelliği var, cep telefonun da uygulamadan çok basit kontrol edebiliyorsun. ASUS Apple Store ASUS Play Store
T trcy Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 11 12 Mayıs 2020 #3 BilginOlsun dedi: ASUS modemin öyle özelliği var, cep telefonun da uygulamadan çok basit kontrol edebiliyorsun. ASUS Apple Store ASUS Play Store Genişletmek için tıkla... Modemim TD-W9970
BilginOlsun dedi: ASUS modemin öyle özelliği var, cep telefonun da uygulamadan çok basit kontrol edebiliyorsun. ASUS Apple Store ASUS Play Store Genişletmek için tıkla... Modemim TD-W9970